![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: (Cu ce) Va dati pe linux? | |||
| Slackware | | 8 | 29.63% |
| RedHat | | 13 | 48.15% |
| Mandrake | | 3 | 11.11% |
| Debian | | 0 | 0% |
| Caldera | | 0 | 0% |
| Suse | | 0 | 0% |
| WinLinux | | 0 | 0% |
| TurboLinux | | 0 | 0% |
| Altele | | 2 | 7.41% |
| Linux? What's that? | | 1 | 3.70% |
| Voters: 27. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2 (permalink) | ||
|
interesant de vazut... http://www.securityfocus.com/frames/...vdb/stats.html Top Vulnerable Packages 2001 Packages # Vulns MandrakeSoft Linux Mandrake 7.2 18 MandrakeSoft Linux Mandrake 7.1 15 MandrakeSoft Linux Mandrake 7.0 15 MandrakeSoft Linux Mandrake 6.1 15 MandrakeSoft Linux Mandrake 6.0 15 Wirex Immunix OS 7.0-Beta 13 RedHat Linux 7.0 13 Debian Linux 2.2 11 Debian Linux 2.2 sparc 9 Debian Linux 2.2 arm 9 Debian Linux 2.2 alpha 9 Debian Linux 2.2 68k 9 Microsoft Windows NT 2000 8 Debian Linux 2.2 powerpc 8 S.u.S.E. Linux 6.4 6 S.u.S.E. Linux 6.3 6 Caldera eDesktop 2.4 6 Sun Solaris 2.6 5 Sun Solaris 2.5.1 5 S.u.S.E. Linux 7.0 5 Mandrake si RedHat sunt in top :))) Asha ca... Anyway, se pare ca slack este pe locul 2 dupa TurboLinux (De jos in sus)... So... slack rulz! :)
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Top Vulnerable Packages 2001 Top Vulnerable Packages 2001 Top Vulnerable Packages 2001 Top Vulnerable Packages 2001 Top Vulnerable Packages 2001 asta nu va zice nimic? pe romaneste: "pachetele care sunt cele mai vulnerabile"... adica os-urile cu cele mai multe bug-uri... deci nu avea cine ce sa voteze...
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ba ne zice, dar ar mai fi un altaspect al problemei, nu toata lumea are tava sa dld pachetele de pe net si nici >50$ sa-si ia distributia(ar fii si cazu meu), asa ca m-am multumit cu next best thing, am luat ce am gasit in revistele din ro (mai precis Chip) si ghici dintre care distributii am avut de ales: RH si Corel, le-am incercat pe amandoua si am ramas la RH 7.0, deci cam asta ar mai fi o explicatie pt care RH castiga (nu cred ca is singuru in situatia asta, da deh poate ma insel)
__________________ "putin dar temeinic" C.F. Gauss | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
mda... intr-adevar, intre corel si rh aleg rh... Anyway, primu' slack pe care l-am avut acasa era dintr-un chip... un slak 3.5 sau 3.4 din cate tzin minte... anyway... nu tre' sa ai tzava... gasesti un prieten sau un i-caffe unde sa-l tragi... cel putin pe la noi pe aici asa e.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |