![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 Location: Bucuresti | Outlook Expres & Xnet
De un timp nu-mi mai pot lua mailul din Outlook când sunt conectat la Xnet. Curios ca nici pagina mea nu merge, (si mai stiu pe cativa carora nu le merge mailul), dar daca intru la www.home.ro pot sa-mi verific E-mailul. Am incercat si m-am conectat la nr. ala al Home.ro -ului si curios mi-a mers sa-mi iau mailul cu Outlook. Deci programul nu e bulit, contul merge, serverul le merge, netul în xnet merge, Dar outlook in xnet dc nu?
__________________ Indubitabil ! sau .... | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 Location: unde se intalneste cerul cu pamantul :-)) |
exact acelasi lucru mi se intampla si mie de vreo saptamana.. dar uite faza tare : duminica trecuta am intrat ziua sa vad daca merge mailu si a mers, iar seara cand am intrat din nou pe net nu a mai mers, si asa ma tine si acum... nu stiu ce dreq are dar cred ca e vreo problema cu serverul go.ro ... ca home.ro merge .. bleah !
__________________ Real eyes Realise Real lies !!! | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Shit happens!... Cam des... Mi-s-a intamplat acelasi lucru. Am sunat la xnet si au recunoscut ca au avut probleme...
__________________ a.k.a. windmaster... Antec SX 1040BII system enclosure; Intel Pentium III 550E @ 645MHz; MSI 6163 BXMaster; 1.0GB SDRAM PC133; Quantum Fireball CX13.0A+Western Digital Caviar WD800JB+Western Digital Caviar WD400JB; Plextor PX-W4824A+Plextor PX-716A+Toshiba DVD-Rom SD-M1612; Genius SP-G16+Tesla Sound System on Sound Blaster Live! Player 1024; Philips Brilliance 107P20 on Gigabyte Ati Radeon 7000E 32MB DDR; Microsoft Wireless Laser Desktop 6000. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: Bucharest,Romania |
Mah imi poate spune si mie cineva de ce uploadul sau dldul prin email (popular cunoscut ca file attachement) ia de cel putin 10 ori mai mult decat prin ftp sau http?E vina clientelor de email sau ce?Am incercat si cu Eudora si cu Outlooku si tot nashpa e ca viteza..
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |