![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 Location: Bucuresti | Acdsee in WinXp {e cam a 5-a oara cand încerc sa postez...} Dar oricum, faza ciudata. am instalat AcdSee, dar cand deschid un jpg, bmp ceva nu il deschide AcdSee, ci eun Preview al Windowsului...(daca dau click dreapta e Preview primul, apoi open (al acdsee-ului) si restul) Deh, am zis, nu-i bai....Am verificat in Acdsee, erau toate tiputrile de fisiere selectate. Am verificat in folder options - file types sa vad jpg-urile si alea alea ce au si am vazut ca nu exista nici un Preview, imaginile sunt bine configurate, sa fie deschise cu AcdSee, default este Open. Deci de unde scot Previewul?.... Sper ca-ti înteles ideea.... pls nu-mi recomandati alt program ca o faceti degeaba... 1°x
__________________ Indubitabil ! sau .... | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Shi la mine la fel, vezi sa nu fi in directorul My pictures ca acolo sigur nu merge. La mine in "unele locuri" merge ca sa zic asha . In final sa intzeleg ca cei de la Microsoft vor ca winXP-ul sa contzina ~ tot ce-i trebuie utilizatorului de rand (firewall, remote control, program pt. scris cd-uri, suport pt. arhivele ZIP, etc)
__________________ Astept Core 3 Trio | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Re: Acdsee in WinXp Quote:
hai noroc
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |