![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
normal si acum sa explic: iti trebuie una bucata Illustrator. Dai open, alegi pdf-ul. asta ar fi prima solutie. sau: iti trebuie una bucata Acrobat (editorul, nu Reader-ul). Dai export- alegi EPS (destul de editabil ). asta ar fi a doua solutie, dar mai eleganta ca prima (in primul caz se pierd niste chestii pe drum). nu ma intreba de Corel si ce face el cu pdf-urile ca nu ma ating de softu' ala .pt. text (export din pdf), marea mea problema: cauta pe net un plug-in (d asearch in google) sau du-te pe adobe.com unde au un convertor on-line .
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| 10x
Mi s-a sugerat sa incerc Corel-ul dar imi tremura destele numai cand ma gandesc ![]() Cu textul n-am (inca) probleme.Daca chiar am nevoie de el dau copy/paste si il reformatez de mana.Cam ineficient dar...nu o fac prea des. Tabele ai incercat sa exporti?
__________________ I'm a 21st century virtual boy, I don't know how to live but I have a lot of toys... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
tabele cu atat mai putin . oricum, io ma sperii cand vad ce e prin pdf-uri (cum e textul & stuff). prefer sa am de a face cu el cat mai putin .
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |