![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Oka... despre download managere s-a discutat in prostie, dar despre <subj> ioc... so... ce folositi? Pana acum am folosit teleport pro, dar azi am pus mana pe MetaProducs Offline Explorer PRO 1.8 Nu stiu ce e pro la el, e shareware (chiar shareware, nu l-am inregistrat inca :P), dar nu are limitari (poate doar o perioada de evaluare), si e super mishto... 10 thread-uri (nu stiu daca poate fi crescut numarul, nu m-am jucat cu el prea mult)... anyway ideea e simpla: copy / paste la adresa si press enter... de restul se ocupa el ![]() e super bengos. a... si de ex xxx.xxx.xxx/x/show.asp?bla.jpg alte browsere offline considerau chestia asta imagine (de fapt e un html) si o tratau ca atare... asta isi da seama ca e html si e singurul din cele pe care le-am testat care stie asta...
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Metaproducts, cei care au scos si MassDownloader... http://www.metaproducts.com/mpOEP-AY.html Impresii mai tirziu, am folosit o versiune mai veche (anul trecut), dar am renuntat... problema este ca nu-mi amintesc motivul. Il iau acum si voi investiga problema .
__________________ ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz .. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
1.9.xxx mda, eu am luat 1.8 de pe tucows.starnets.ro e mai vechi, dar le au organizate destul de bine pe categorii... si nu aveam timp sa caut pe web in disperare... oricum, sunt multumit de el (fara a tine cont de faptul ca site-ul pe care ma apucasem sa-l trag aseara acum e MORT
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Eu l-am luat din Chip din nr ala cu testele de browsere offline. Offline Explorer e cel mai bun. Altceva nu mai am de zis.
__________________ "Doua lucruri sunt nesfârsite în lumea asta: universul si prostia omeneasca... si nu sunt asa de sigur despre univers". (Einstein) "Sa omori un om e o crima, sa omori o mie e o chestiune de statistica.." (Stalin) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |