![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
eu am un hp 4050 tn (network, tray suplimentar, etc), laser. Nu am gasit kestia asta cu softul ei de control (cel pt. jetdirect), nici cu ala de windoze, cu nimic... nici pe display nu arata asta... Cred ca SINGURA posibilitate e sa dai un test page... ma rog, asta iti scoate 2 pagini la faza asta dar, fiind laser, merita.
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Sammy, am citit si eu link-ul tau cu BOFH( il stiam de mult but neways ) si m-am gandit sa-ti spun ca l-a scris un tip numit Simon Travaglia parca. Nu spun asta ca sa ma aflu in treaba ci ca am vazut copyrighted de tine mai jos + ca nu ai zis nimic de el. Si daca te prinde... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
hmmm... mda, nu am zis nimic de el, dar (C) scria pe toate paginile mele la un momentdat... si se referea la site in general. Anyway, niciodata nu am zis ca e scris de mine ce e acolo.
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Apr 2000 Location: Constanta, Romania |
Deci este aproape imposibil ca si alti patroni de net-cafe-uri sa nu -si fi pus problema contorizarii imprimantei?! Eu doar cumpar odata pe luna toner si nu vad nici un ban, mai bine renunt la ea. Deci cum faceti ca sa verificati ce si cum s-a scos la imprimanta?
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
nu e al meu, dar ma ocup (ocupam? ) de el... imprimata era un 4050tnceva de genul asta e vro 1000 si ceva... laser. da' merita saraca... 8.000-10.000 de pagini cu un singur tonner...
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |