![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Apr 2000 Location: Constanta, Romania | IP-uri valide
Ce avantaje ai daca intr-un net-caffe pui ip-uri valide. Exista sali care au? Ma refer la vesnica problema de connectare la mirc. Din punct de vedere al jocurilor? Si ce dezavantaje ai din punct de vedere al securitatii?
__________________ ForteGames este cel mai tare icafe din Cta ... "din Ro" ... "din SE Europei"! Gazda pentru ESWC 4-5 iunie 2005, WCG 2-4 septembrie 2005, ECG 18-19 februarie 2006, WGT 9-10 septembrie 2006, ECG 24-25 februarie 2007, WCG 2-3 iunie 2007 si KODE5 8-9 decembrie 2007 Constanta, B-dul Tomis 235, et.1, Complex Dacia, Tel:0241-551251 13 septembrie 2007 - 1998 = 9 ANI de FORTE! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
sunt multe sali care au ip-uri rutabile... si nu exista ip-uri valide si nevalide... rutabile sau ne-rutabile... anvatje sunt (in afara de mirc, sunt unele programe care nu merg... cum ar fi ftp (daca nu e configurat bine serverul nu merge), telefonie,alea alea). dezavantaje nu sunt.
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
pai poti sa faci si dcc sa mearga prin masq. look here for example : http://members.home.net/ipmasq/howto...tml/x2481.html . Telefonie .. cred ca te referi la Net2Phone... cine foloseste aia? iar ftp.. look here http://members.home.net/ipmasq/howto...tml/x2336.html .
__________________ Fear and pain may accompany Death But it is desire that shepherds its certainty | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Apr 2000 Location: Constanta, Romania |
Deci eu o fac ptr irc. Se merita sau nu? O sa pot conecta mai multe mirc-uri din sala? Acum pe 2 ip-uri rutabile (2 servere), abia reusesc sa connectez 12 mirc-uri. La 38 de calculatoare ... va dati seama cati raman pe afara.
__________________ ForteGames este cel mai tare icafe din Cta ... "din Ro" ... "din SE Europei"! Gazda pentru ESWC 4-5 iunie 2005, WCG 2-4 septembrie 2005, ECG 18-19 februarie 2006, WGT 9-10 septembrie 2006, ECG 24-25 februarie 2007, WCG 2-3 iunie 2007 si KODE5 8-9 decembrie 2007 Constanta, B-dul Tomis 235, et.1, Complex Dacia, Tel:0241-551251 13 septembrie 2007 - 1998 = 9 ANI de FORTE! | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucuresti |
setezi la server paris undernet.Asta accepta oricate conexiuni de la acelasi ip.Last time i checked A, si am uitat sa spun de avantaje.Cel mai tare firewall.Un calc cu ip routat este vazut afara cu ip server.Asadar nu iti baga lamerii trojeni, virusi.Sau cel putin mai subtire | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
sa te auda un administrator de retea care stie linux cum vrei sa dai banii degeaba, te impusca ... pentru unu' care stie, nu e nici un efort ... pentru unu' care foloseste des tastele alea noi dintre ctrl si alt, da, probabil ca ai dreptate ... lasa-l sa arunce banii pe fereastra ... | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
si ii zic fara nici-o remuscare: ia-tzi ip-uri... si daca zici ca ai 38 de compuri, asta inseamna sa-ti iei 64 de ip-uri... ceea ce o sa fie un pic mai greu... vezi sa declari ca ai vreo 50-60 de compuri in formular ca altfel risti sa nu-ti dea aia 64 de ip-uri...
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
nu-i vorba de bani, e vorba de ideea de a inlocui 'ignoranta' unui sysadmin cu banii ... nu stiu de ce-i recomanzi cu atita caldura sa-si ia ip-uri ... daca tot zici ca ai atitea diplome, inseamna ca stii sa te descurci la fel de bine si cu multe ip-uri si cu masq ... la 38 de calc, beleaua o sa vina de la latimea de banda, nu de la numaru' de ip-uri rutabile, agree ? | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
SI de la latimea de banda... sau mai ales, ma rog... atunci zi-mi si mie... un isp de ce nu are un singur ip si clientilor (i-caffe-uri, care nu au nevoie de servere de web/alea/alea) nu le da ip-uri locale si mascaradate pe server? ma rog, ideea este ca se rezolva destul de multe probleme cu ip-uri rutabile... stiu care este diferenta, reala, intr-un i-caffe, dintre ip-uri rutabile si nerutabile.
|
| | #18 (permalink) | ||
|
I agree with Sammy. Ia-ti IPuri rutabile, they rules ![]() Ideea este ca sant multe chestii care nu merg cu IPuri mascaradate. De exemplu, nu am gasit nici un program de voice chat (buddyphone, and such) care sa mearga daca una dintre persoane nu are IP rutabil. Nici nu poti sa primesti chaturi pe ICQ (trebuie ca tu sa trimiti un chat request, in order to work), and such. Singurul avantaj al IPurilor nerutabile (in afara de pret) este securitatea. Dar, cum zicea Fyl, de asta s-au inventat firewalluri (si antivirusi). | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Apr 2000 Location: Constanta, Romania |
Deci ip-urile le-am deja. Eu intreb doar din punct de vedere tehnic care sunt avantajele? Singurul i-cafe din C-ta care are, s-a ales doar cu un dezavantaj - nu mai pot intra pe server-ele de cs din lancity care sunt facute ptr lan. De irc nu stiu nimic ... unii zic ca totusi serverele de undernet verifica clasa C si nu permit multe connectari pe aceasta ... | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Huh? That's BS! Cam toate ISPurile din Romania (mai putin cele foarte mari, like RDS) au clase C. Si lumea poate sa intre, bine mersi, pe IRC... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |