![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 |
Eu folosesc acu BlackIce ca sa vad ce-i poate pielea. Am avut Zone Alarm mai multa vreme, mie mi se pare bunicel. Am mai avut shi Sygate Personal Firewall (www.download.com) , si cu toate ca papa resurse putzine mi se pare mai slabutz, oricum e freeware.
__________________ Creation makes you free | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Kidu,
Salut Kidu, am auzitera ca Zone Alarm ar avea un bug, si ca nu stiu ce fisier gen trojan il amorteste si nu vezi cand dupa aia vine hakeru si se conecteaza cumva la tine..Asta daca ai vreun BO etc in computeru' tau. A, si ca sa nu uit, mai posteaza inca odata mesaju tau la intrebarea mea cu coduri de retzea ca incepea interesant, insa dupa cum imi apare mie n-a intrat tot mesaju' tau...Eroare time out... See U
__________________ I wish that all the people in the world would understand that money can be printed, but family and friends cannot. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Deja, de atatea zile, ne poti spune si ce parerea iti face BlackICE. Eu zic ca e tare bun. Ma simt mai sigur cu el, chiar daca n-am nimic pe PC de luat. Dar de vandalizat ar cam fi ceva. Cand vazi lista atacurilor parca ai cadea pe ganduri putin. Spun asta pentru cei care intreaba: "de ce firewall?" Care e mai bun, experienta si posturile pe aici ne vor lumina. Nici clipirea icoanei nu ma deranjeaza, cum se plangea cineva pe aici; nu ma simt singur.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |