Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-07-2001, 16:19   #1 (permalink)
Registered User

Post ZoneAlarm

Eu folosesc acu BlackIce ca sa vad ce-i poate pielea. Am avut Zone Alarm mai multa vreme, mie mi se pare bunicel. Am mai avut shi Sygate Personal Firewall (www.download.com) , si cu toate ca papa resurse putzine mi se pare mai slabutz, oricum e freeware.

Sharkie is offline    Reply With Quote
Old 01-08-2001, 15:20   #2 (permalink)
Kidu
Guest

si care e inrtebarea?

si io folosesc zone alarm .. pacat ca nu are protectie la fisiere descarcate , ca nu se inchide singur si ca nu are password!

Reply With Quote
Old 01-08-2001, 16:30   #3 (permalink)
El Chupacabra

ManoNegra's Avatar

Kidu,

Salut Kidu, am auzitera ca Zone Alarm ar avea un bug, si ca nu stiu ce fisier gen trojan il amorteste si nu vezi cand dupa aia vine hakeru si se conecteaza cumva la tine..Asta daca ai vreun BO etc in computeru' tau.
A, si ca sa nu uit, mai posteaza inca odata mesaju tau la intrebarea mea cu coduri de retzea ca incepea interesant, insa dupa cum imi apare mie n-a intrat tot mesaju' tau...Eroare time out...

See U

ManoNegra is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2001, 04:07   #4 (permalink)
Registered User

Deja, de atatea zile, ne poti spune si ce parerea iti face BlackICE. Eu zic ca e tare bun. Ma simt mai sigur cu el, chiar daca n-am nimic pe PC de luat. Dar de vandalizat ar cam fi ceva. Cand vazi lista atacurilor parca ai cadea pe ganduri putin. Spun asta pentru cei care intreaba: "de ce firewall?" Care e mai bun, experienta si posturile pe aici ne vor lumina. Nici clipirea icoanei nu ma deranjeaza, cum se plangea cineva pe aici; nu ma simt singur.

Ageamiu is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules