![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2001 Location: Bucuresti | Virus azi la 12 noaptea ???
Zisera astia la antena 1 ca nu stiu ce virus (ceva .. Red code parca), ca cica la ora 0.00 GMT se activeaza mai pe tot netul?... e ceva de capul lui?
__________________ Indubitabil ! sau .... | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pentru a afla daca ati fost sau nu infectati, mergeti aici: http://security1.norton.com/us/crdet...d=us&venid=sym Quote:
__________________ ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz .. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| uhh
m-am mai linistit..va sa zica nu e vorba de-o gripa sau mai stiu eu ce molima gen "vacca locco".. e doar pentru sai-turi
__________________ My soul is black as the moonless sky So please just leave and let me Die For i have been your faithful knight In death have you returned my pride | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Hit ANY key... Join Date: Feb 2001 Location: Undeva, in afara bucurestiului... | Re: Ca de obicei, media romaneasca e plina de cretini. Quote:
![]() Oricum pe site la Microsoft exista acest patch de cel putin 2 saptamini (eu atunci l-am luat), dar nimeni nu a zis atunci nimic de asa ceva. Zgomotul asta e mai mult degeaba. Sint afectati de virus cei ce ruleaza Win2000/WinNT impreuna cu IIS si Index Server. Ceilalti nu. Deci daca ai Win2000/WinNT ca server web atunci poti folosi ca server de web Apache si atunci nu esti afectat de "code red". Deci cei ce nu au instalat IIS nu au de ce sa isi faca probleme, nu sint afectati de acest vierme.
__________________ Dupa mine potopul... | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Hit ANY key... Join Date: Feb 2001 Location: Undeva, in afara bucurestiului... | Quote:
__________________ Dupa mine potopul... | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
Asa arata un atac al virusului: 193.144.64.234 - - [09/Aug/2001:19:24:08 +0300] "GET /default.ida?XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX%u9090%u6858%ucbd3%u7801%u9090%u6858%ucbd3%u7801%u9090%u6858%ucb d3%u7801%u9090%u9090%u8190%u00c3%u0003%u8b00%u531b%u53ff%u0078%u0000%u00=a HTTP/1.0" 404 676 "-" "-" si asta cam la 10 minute de cite 3-4 ori consecutiv....dupa care se potoleste....kestia e ca papa banda si e enervant....mareste logurile... Si din toata lumea...e ceva de groaza
__________________ "Nu exista tortura mai nemarginita pentru om ca propriile ganduri." John Webster | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
hehe... sa vezi ce e la mine... am pus black ice de curiozitate doar... geez... daca ai vedea cat de des tzipa ca incearca diversi sa acceseze portu' 80... uite ca nu m-am uitat pe server sa vad ce se intampla... anyway... linux rulz
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |