![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| unde gresesc aici?
Se da: Modem cablu, FX, placa rtl 8139 Slackware 8.0, cu open ssh, kernel 2.4 ssh -l sammy 194.xxx.xxx.xxx -> OKIE... merge totu'... bine chiar. Se mai da pe acelasi comp, un windoze me, cu driverele lui da' placa de retzea, si putty si/sau securecrt... dau sa ma conectez pe ssh la acelasi IP, nimik... imi apare fereastra, zice ca s-a conectat, dar ATAT!!!... moare... Si asta cu windozele instalat pe curat... Partea proasta e ca nu mai merge VPNu' dupa ce am re-instalat windozele si nu poci sa ma uit pe server sa vad de la ce e :(
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
oki... nu m-am exprimat clar... merge ORICE pe linux. pe windoze, ORICE in afara de ssh (din ce am incercat). Ma rog, daca ma conectez prin VPN la un alt server (am incercat cu 2 pana acum), merge si sshu' in windoze... hehe... Intrebare: de ce nu mergea VPNu'? Raspuns: pentru ca greseam parola
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |