![]() |
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 |
Driverele modemului sunt problema. Am gasit solutia doar pentru conexanturi. "Pentru cei care s-au saturat de faptul ca Conexantul (HCF/HSF)lor nu recunoaste tonul de ocupat si nu se disconecteaza uite rezolvarea: HCF Configurator http://hcfconf.cjb.net/ , apoi la Signals la Busy puneti valorile 130, 180, 130, 180 la Phase #1 si se rezolva problema. Aditional puteti schimba si numarul de Cycles dupa care se disconecteaza modemul, eu am pus trei dar 1 este de ajuns." Daca stii cum sa modifici setarile de cadenta pentru modemul tau foloseste setarile pe care le-am spus mai sus pentru ca asa suna tonul de busy la Romtelecom. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2001 |
Pentru Busy a fost simplu sa masor cadenta tonurilor, problema mai grea este cu celelalte setari. Spuneti si voi ce setari va merg cel mai bine la nivelul de transmitere, BLER's etc. Sau daca mai stiti alte setari in afara de astea | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2002 |
E drept ca threadul e vechi, dar revin cu aceeasi problema in Windows XP unde configuratorul ala nu mai functioneaza. Deci cum pot face sa detecteze un Conexant HCF tonul ocupat ? Drv. de pe site-ul Conexant le-am incercat si mi s-au parut varza (mai sunt si necertificate), iar XP il vede ca Best Data Fax Modem ! ![]() Thanks ! | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Precum am mai zis de cateva sute de ori Pui mana pe cool edit sau alt program de editare audio Inregistrezi cateva secunde din tonul ocupat si masori frecv la care este tonul ocupat Apoi pui valorile obtinute in hcf config si gata
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |