![]() |
| | #1 | ||
| Opera anyone Foloseste cineva Opera 5 ? Cum vi se pare ? mie imi place faza cu rata de transfer.
__________________ Gigabyte 965P-DS4 v3.3, E4300@ 3.0 GHz, 1 GB Ram 160GB(8MB) + 80 GB + 80 GB 7200 RPM disks, LG GSA-H20L BFG 8800 GTS 320MB OC2, Samsung 797DF 17" | |||
|
| | #2 | ||
| mah... a mai fost un thread pe tema asta... anyway, links (nu lynx!) rulez!
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread | |||
|
| | #3 | ||
| de ce e asa de bun ? de unde il iau ?
__________________ Gigabyte 965P-DS4 v3.3, E4300@ 3.0 GHz, 1 GB Ram 160GB(8MB) + 80 GB + 80 GB 7200 RPM disks, LG GSA-H20L BFG 8800 GTS 320MB OC2, Samsung 797DF 17" | |||
|
| | #4 | ||
| e bun pt. ca e fasssssssssssssst, stie frame-uri, stie download-uri in background... numai ca e textmode si e de linux ![]() http://www.freshmeat si search links
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread | |||
|
| | #5 | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara | Quote:
| ||
|
| | #6 | ||
| Deci Opera are varianta si de Windows, si de Linux, AMBELE in mod GRAFIC. Cea din Linux ruleaza pe XWindows. Dar care e faza cu transferurile care iti place tie, Xi? | |||
|
| | #7 | ||
| Quote:
XI m-am intrebat de ce e asa bun links-ul, si i-am raspuns... djlyon: daca citeai un pic mai atent, vedeai ca vorbesc despre links cand am zis textmode... Opera e un browser bunicel, dar din pacate inca nu este compatibil cu destul de multe site-uri...
|
| | #8 | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: Bucharest,Romania | Hmm am incercat opera de mult cand abia aparuse prima versiune si de la inceput am observat ca e mai rapid ca IE-ul...dar nu era compatibil cu msn gaming zone asa ca l-am dezinstalat...ce vreau sa va intreb:downloadurile suporta resume?daca da ar fi marfa... | ||
|
| | #9 | ||
| suporta resume. dar e un moft... resume suporta cam orice download manager, right?
|
| | #10 | ||
| Eu am instalat IE5.5 sp2 , Netscape6 si Opera5.12 doar ca sa vad cum merg anumite pagini in fiecare browser si sa le mai optimizez, etc... in rest folosesc IE... | |||
|
| | #11 | ||
| si eu am avut ie6 si a trebuit sa reinstalez tot windozele... dadea erori in draci... si acum am me cu exploreru' 5.5 si merge super bine.
|
| | #12 | ||
| Downloadul este cool pentru ca ia fisiere (.zip) pe care windows ie le ia prost. (cele pe care nu le "simte" flashgetu').
|
| | #13 | ||
| E mai rapid ca IE si mai bun...dar sunt pagini care arata oribil in el (vezi forumul XPC). Oricum merita toate laudele. Are si un plugin ca sa mearga cu GetRight...
__________________ Skilled and Creative Viper... | |||
|
| | #14 | ||
Singura problema reala a Operei este interpretarea uneori defectuoasa a codului js (...ma rog, discutabil de ce si cum), insa punctul forte este fara discutie mail managementul. Toate adunate la un loc, face din el un browser excelent si singurul concurent de seama pt. IE | ||
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti | Pentru deschizatorul thread-ului, citeste si postul deschis de mine cu tilul "Va invit la Opera care a avut aproape 50 de replies si peste 800 de views. Opera, mai ales 5.12 e un vis. De mult nu m-a mai interzis vreun site, iar daca-l deformeaza, cum se mai scrie pe aici, arma e in mouse-ul tau: open IE. De foarte mult timp, n-a mai trebuit sa fac gestul asta. Ia-l de pe www.opera.com. Ai sa ai o surpriza minunata. | ||
|
| | #16 | ||
| Eu nu am folosit niciodata Opera asta. Vreti sa spuneti ca-l bate pe Netscape? Apropos, exista IE de Linux? Mie mi-a spus cineva ca ar exista, eu nu cred, stie cineva ceva? Mai pe scurt, care este cel mai bun browser de Linux? Ma refer strict la X, cele in mod text ies din discutie.
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #17 | ||
Iar zvonul ca ar exista IE pt. Linux e posibil sa fi lansat de cei mai putini initiati care vazand cum arata Oera sub Linux il confunda cu IE. | ||
|
| | #18 | ||
| L-am instalat. L-am deschis, www.computergames.ro, tocmai vroiam sa-l laud. De fapt, textul caruia am vrut sa-i dau submit era L-am instalat si pana acum sunt multumit. Pare mai rapid decat Netscape 6. Daca nu crapa prea des va ramane "default".. Dupa ce am dat submit reply, a crapat si el. A mai apucat sa spuna CGI Error The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are: Ramane Netscape. Da' ce-i al lui e al lui: e rapid.
__________________ In case you're worried about what's going to become of the younger generation, it's going to grow up and start worrying about the younger generation. | |||
|
| | #19 | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara | Imi pare rau ca te dezamagesc. Eroarea respectiva nu din cauza ta, am mai vazut-o in IE. In Opera inca nu. Si am ceva numar de posturi p'aici... | ||
|
| | #20 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti | Dupa ce am pus Opera prima data, nu reuseam cu nici un chip sa submit reply here on our Forum. Era enervant: surfing cu Opera si scrisorele cu IE. De cateva bune saptamani scriu cu el si am si acces la minunata pagina a lui Ender2000 (care mi-era, si ea, interzisa). De multe nopti nu mai am nici o problema si, crede-ma, umblu ceva. Pune Opera! | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|