![]() |
| | #241 (permalink) | ||
|
Intrebare... La opera 8.5 se poate face cumva ca sa inchid pagina cu x nu de jos ci sus cum era pana acum ? nu stiu daca am fost clar dar atasez o imagine. Eu personal folosesc ctrl W dar prietena mea e mai lenesa si foloseste mouse ul si i se pare ingrozitor sa inchida de la x ul de jos pagina.
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #242 (permalink) | ||
|
Tools/Preferences Tab general -> debifezi SHOW CLOSE BUTTON ON EACH TAB. Eu personal opresc paginile cu middle button de la mouse. E muuuult mai uşor decât să mă duc la un butonaş micuţ din colţ. Asta dacă foloseşti driverele normale de win.
__________________ Toate cele bune! .°¤°. | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
|
OK, din motive de fiabilitate si viteza am renuntat la Firefox. Acum m-am intors catinel la Opera, dar am o durere. Download manager. Cum fac sa-l integrez, sau care are cea mai buna integrare ? folosesc FDM (FreeDownloadManager), are integrare pt Opera, dar nu functioneaza chiar asa cum as vrea...
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
Am avut si eu o tentativa azi de dimineata de a trece inapoi la Opera, dar am renuntat. Nu mai pot sa traiesc fara adblock. Asta e problema majora. Parsarea la opera tot e de rahat. Exemplul dat de Ivan pe pagina precedenta + pagina home a CG (casuta cu datele de lansare), etc. Idem problema majora. Chestii minore dar destul de stresante ca lipsa extensiilior de forecast, si alte ajutoare, nu pot sa configurez tab focus la close tab...
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #249 (permalink) | ||
|
Eu mi-am facut un adblock onorabil, e URL based, nu string based ca la adblock, dar functioneaza. Nu vede iframes, dar oricum, decat nimic... Oricu, in Opera 9 preview merge mai bine decat in 8.5
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #250 (permalink) | ||
|
PigBrother, eu folosesc de ceva timp Ad Muncher... Este mult peste Adblock-ul din Firefox si functioneaza cu orice browser...
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #251 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Tot o lalaiti cu adbloc-ul ala nenorocit. Cel mai beton este si va ramane in veci HOSTS. Daca il salvati la fiecare reinstalare de SO, never ever nu veti mai avea probleme cu ad-uri. Si culmea, nu tre sa instalati tot felul de programe, extensi &shit, doar sa manipulati un minuscul fisier de cativa bitzi. Geez, ce e atat de greu?
| ||
|
| | #252 (permalink) | ||
|
Din ciclul ma plictisesc si vorbesc. Ia baga tu 4000 de inregistrari in hosts, sa vezi ce muci se misca computerul.
|
| | #254 (permalink) | ||
|
voua va merge www.afterhours.ro pe opera? adica vi-l afiseaza corect? | |||
|
| | #258 (permalink) | ||
|
Opera 8.5 e chiar frumos, se misca bine, am gasit cum sa-i faci adblock, daca nu ar fi fost Firefoxul ala care sa ma obisnuisca cu extensii pt toate tampeniile probabil ca as fi folosit Opera fara drept de apel...
|
| | #259 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ Italia e ca o cizma... Da' Bulgaria... (Mircea Crisan) | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|