![]() |
| | #241 (permalink) | ||
|
Intrebare... La opera 8.5 se poate face cumva ca sa inchid pagina cu x nu de jos ci sus cum era pana acum ? nu stiu daca am fost clar dar atasez o imagine. Eu personal folosesc ctrl W dar prietena mea e mai lenesa si foloseste mouse ul si i se pare ingrozitor sa inchida de la x ul de jos pagina.
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #242 (permalink) | ||
|
Tools/Preferences Tab general -> debifezi SHOW CLOSE BUTTON ON EACH TAB. Eu personal opresc paginile cu middle button de la mouse. E muuuult mai uşor decât să mă duc la un butonaş micuţ din colţ. Asta dacă foloseşti driverele normale de win.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
|
Clic dreapta pe taburi/Customise şi alegi "no wrapping" vezi foto
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
|
OK, din motive de fiabilitate si viteza am renuntat la Firefox. Acum m-am intors catinel la Opera, dar am o durere. Download manager. Cum fac sa-l integrez, sau care are cea mai buna integrare ? folosesc FDM (FreeDownloadManager), are integrare pt Opera, dar nu functioneaza chiar asa cum as vrea...
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
Am avut si eu o tentativa azi de dimineata de a trece inapoi la Opera, dar am renuntat. Nu mai pot sa traiesc fara adblock. Asta e problema majora. Parsarea la opera tot e de rahat. Exemplul dat de Ivan pe pagina precedenta + pagina home a CG (casuta cu datele de lansare), etc. Idem problema majora. Chestii minore dar destul de stresante ca lipsa extensiilior de forecast, si alte ajutoare, nu pot sa configurez tab focus la close tab...
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #250 (permalink) | ||
|
PigBrother, eu folosesc de ceva timp Ad Muncher... Este mult peste Adblock-ul din Firefox si functioneaza cu orice browser...
__________________ I dream, I dream I’m floating on the surface of my own life, watching it unfold, observing it, I’m the outsider looking in... | |||
|
| | #251 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Tot o lalaiti cu adbloc-ul ala nenorocit. Cel mai beton este si va ramane in veci HOSTS. Daca il salvati la fiecare reinstalare de SO, never ever nu veti mai avea probleme cu ad-uri. Si culmea, nu tre sa instalati tot felul de programe, extensi &shit, doar sa manipulati un minuscul fisier de cativa bitzi. Geez, ce e atat de greu?
| ||
|
| | #254 (permalink) | ||
|
voua va merge www.afterhours.ro pe opera? adica vi-l afiseaza corect?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #256 (permalink) | ||
|
Arată destul de rău, de fapt ar fi cam primul site întâlnit de mine care se vede aşa oribil în Opera 8.5
|
| | #259 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ Italia e ca o cizma... Da' Bulgaria... (Mircea Crisan) | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |