![]() |
| | #303 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Iaca s-a mai nascut o intrebare: fiti buni si spuneti-mi, ati remarcat o viteza diferita de incarcare a paginii (in medie, nu anumite pagini in special) in functie de faptul daca Opera (la mine 8.51) se identifica drept Opera sau IE? La mine, faptul e evident. Ca IE, pagina se incarca fulgerand (simti ca esti cu Opera), ca Opera, e lent si are o perioada de asteptare si apoi vine. E ceva subiectiv la mine? Ca subintrebare, legata tot de identificare, se pun probleme de securitate in cazul identificarii ca IE sau asta e doar un moment al prezentarii si apoi Opera isi intra in drepturi? Marturisesc ca de aia l-am identificat ca Opera...
__________________ Italia e ca o cizma... Da' Bulgaria... (Mircea Crisan) | ||
|
| | #305 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #309 (permalink) | ||
|
Folosesc Opera in 2 locatii si as vrea sa sincronizez cumva bookmark/urile. Am gasit o metoda de a posta online bookmarkurile dar e cam greoaie. Poate are cineva idei mai bune.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #314 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Pomana ti-ai facut PigBrother! Saru' mana, cu respect! Ma innebuneau reclamele si tare mi-e draga Opera. Scuze pentru ca se pare ca la mine a functionat legea lui Murphy: ''daca ceva e facut pentru prosti, numai prostii il vor folosi''. Chestia era la mintea cocosului, dar cu gripa asta aviara... Observati o eroare a serverului/browserului: postul 313 de mai sus e, de fapt, 316, iar asta, daca vrea Dumnezeu si n-a mai scris altcineva, 317.
|
| | #315 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti | Quote:
Eu voi fi salvat de solutia PigBrother pentru ca nu pot folosi Ad Muncher, care, pe Win 98 SE si Opera 8.51, face sa imi dispara bara de menu-uri din Opera. Nu-si mai revine si trebuie s-o reinstalez. Folosesc Ad Muncher cu IE si e un vis, numai ca nu-mi place IE. In acelasi timp, cum stie toata lumea Opera nu blocheaza absolut nimic pe forumul nostru (si altele), nu inteleg de ce mai are serviciul de Adblock. Saru' mana si scuza tampenia!
|
| | #320 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 |
o fi problema cu windowsul, folosesti ceva programe de tweak ? Eu nu am patit niciodata. Du-te la tools, preferences si da-i la startup mode cum vrei tu. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |