Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-08-2001, 09:16   #21 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

String: ce inseamna mai exact Eroarea respectiva nu din cauza ta? Inseamna ca e din cauza mea sau nu e din cauza mea? Si mai exact cum poate fi din cauza mea?
String si Ageamiu: S-ar putea sa fie si o mica neintelegere la mijloc. Deduc din posturile voastre ca aveti Opera de Windows (5.12 cumva?). S-ar putea sa fie usor diferit de versiunea de Linux (5.0) pe care o am eu.
Oricum, daca aveti vreun hint cu care sa-l fac sa mearga, primesc bucuros.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2001, 11:37   #22 (permalink)
senior intruder

sory, nu m-am gandit ca esti sub Linux... acolo las pe alti cu sfaturi, mai ales ca Opera (varianta de Linux) da erori relativ des. Intr-adevar sub Linux nu am reusit nici eu sa postez cu Opera pe forum...

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 07-08-2001, 23:10   #23 (permalink)
Registered User

Scuze: e adevarat am Opera 5.12 sub Windows 98. N-am inteles ca e vorba de Linux.

Ageamiu is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2001, 02:00   #24 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Aseara am pus si io Opera 5.12 iar forumul asta se vede oribil. Pacat, pare interesant, poate la versiunea 6 sa mai incerc ceva.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2001, 02:23   #25 (permalink)
Registered User

Eu am fost pana acum cu Opera si acum sunt cu IE 6 si nu vad nici o diferenta. Spune-ne si noua ce e oribil: culorile, deformeaza cadrele? Marturisesc faptul ca n-am un ochi de webmaster si poate nu vad eu. De azi, am mai facut o mare descoperire, tot in Opera: surfez eu pe unde ma taie capul si... deodata mi se schimba fereastra cu cea de la e-mail client si ma anunta ca tocmai mi-ati raspuns voi la vreo ineptie postata de mine aici sau ca a venit scrisorica. Poate ca voi stiti sa setati si alti e-mail clients sa faca asta, dar eu n-am reusit de cand sunt Internist.

Last edited by Ageamiu; 08-08-2001 at 03:55..

Old 08-08-2001, 11:07   #26 (permalink)
senior intruder

Cred ca Redman exagereaza. Intr-adevar nu se vede ca si in IE, insa de aici pana a zice ca se vede oribil mai e cale foarte lunga. Problema care il deranjeaza ar fi poate faptul ca, coloana cu user info nu este la fel de lata la fiecare post, difera in functie de nr. de caractere ale fiecarui nick. Insa este mai mult un html bug decat browser bug, deoarece column widht este definit in % si nu in px. Personal nu ma supara atat de mult...

In alta ordine de idei...
Am pus si eu ver. 5.12 si am scos bannerul. Rezultatul este extraordinar. Merge de rupe, nu mai apar acele suparatoare pop-up-uri gen home.ro&shit, permite un grad foarte mare de customizare, download manager mai bun, si bineinteles mail managerul care pare si mai rapid si mai bun ca si pana acum. Si toate astea intr-un singur browser, nu se mai umple la refuz taskbaru' cand sunt pe 'net. Ar mai fi o groaza de chestii in +, insa nu am eu spatiu suficient sa le insir aici

Puncte in minus ar fi ca inca nu este suficient de bine implementat interpretarea css, si uneori (foarte rar) interpreteaza putin diferit codul html. Insa aici e mai mult vina celor ce au creat paginile decat a browserului Daca pana la ver. 6 o sa se puna la punct si partea de css, Opera o sa fie in mod cert king of the browsers.

PS: e o nebunie sa surfezi cu F11 (full screen), I just love it!

Old 08-08-2001, 13:14   #27 (permalink)
Registered User

opera problems

s-a jucat cineva la pc-ul meu si mi-a facut "o bucurie". Concret, daca deschid mai multe ferestre in Opera, nu o vad decat pe cea activa, taskbarul a disparut.

Cum fac sa il aduc la loc ?

Leap Attack is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2001, 14:13   #28 (permalink)
senior intruder

Simplu: View/Window bar

Old 08-08-2001, 14:24   #29 (permalink)
Registered User

thx

alta : cum import mailurile din Outlook?
la import zice ca unsupported :P

Leap Attack is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2001, 14:37   #30 (permalink)
senior intruder

Din cate stiu io, import face numai la NS (nou). Insa daca vrei, poti folosi Outlook setat ca si external mail. Read more about in F1 (excelent creat si organizat)

Old 09-08-2001, 14:26   #31 (permalink)
senior intruder

Thumbs up OPERA RULZ!

Noile features sunt marfa de marfa. mouse gestures-urile sunt dementiale, iar keyboard shortcut-urile la fel. De acum navighez doar in full mode doar cu mouse-ul si pot zice ca am descoperit "o noua dimensiune" a 'netului. Merita sa incercati...

Old 10-08-2001, 02:48   #32 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Mdea, l-am reinstalat de nervi si am descoperit ca merge binisor. Exceptand forumul asta, unde buleste table-urile.
Asta cu ce pluginuri e compatibil, IE sau Netscape ?

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 10-08-2001, 09:38   #33 (permalink)
senior intruder

Iti recomand F1 (help) care este super, bine organizat si gasesti acolo raspuns la orice intrebare. Nu are rost sa insirui aici pagini intregi despre ce si cum. Ideea este ca versiunea asta este super customizabila, si fiecare poate seta Opera asa cum vrea muschii lui...

Old 10-08-2001, 14:40   #34 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

in afara de faptul ca iti iau razna tabelele in Opera, are si unele probleme cu refreshul (imi ia din cache pagini care de fapt sunt modificate pe server). partea, insa, la care e foarte bun (cand surfezi pe forum) e ca, daca dai "back" dupa un "submit post" (mouse gesture e super la faza asta ), postul pe l-ai scris apare in form!!! asta nu e in IE si multi au injurat faptul ca au trebuit sa rescrie din memorie diferite posturi care dadeau eroare la "submit".

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 10-08-2001, 20:20   #35 (permalink)
Registered User

Mr. Grumpy's Avatar

m-am ars de cateva ori cu submitul asta al dreq .. de atunci mosh guppy face CTRL+C pe post inainte de a da submit.

Mr. Grumpy is offline    Reply With Quote
Old 10-08-2001, 22:35   #36 (permalink)
senior intruder

Thumbs up

Lou, check preferences/history and cache... la mine "works sublim"

Old 12-08-2001, 11:11   #37 (permalink)
AxA
the sky is NOT the limit

AxA's Avatar

guppy

Si eu faceam CTRL-C inainte de submit, pana mi-a CRAPAT odata explorerul cand am dat submit, de s-a dus dracu si clipboardu' si tot... Asa ca de atunci, la posturi lungi/importante dau CTRL-C, run notepad.exe, CTRL-V, save... si abia apoi submit

AxA is online now    Reply With Quote
Old 12-08-2001, 21:58   #38 (permalink)
Registered User

Bineinteles ca asa e intelept, sa salvezi un reply sau thread important. Vreau sa va spun ca, la inceput, n-am putut, cu nici un pret, sa "submit reply" cu Opera. Am fost asa de disperat, incit i-am scris administratorului. El mi-a respuns ca va pune VBulletin Board 2.0 si poate se rezolva. Nu s-a rezolvat. Si, deodata, a inceput sa mearga. Nici forumul si nici Opera nu se updatasera. Nu stiu ce sa cred, dar va spun ca te poti baza pe Opera si in problema asta.

Old 13-08-2001, 09:36   #39 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

String: chiar dupa ce am postat, am inceput sa ma uit mai atent la setarile de cache...si ai dreptate, s-a rezolvat perfect...

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2004, 20:40   #40 (permalink)
Genetic Dwarf

Korn's Avatar

Opera 7.50 Preview 2 for Windows available

Opera 7.50 Preview 1 for Windows features
Opera 7.50 Preview 2 for Windows features/changes/fixes
Tocmai am terminat download-ul... sa vedem.

Later edit: incearca o chestie destul de ambitioasa, un fel de client all-in-one browser/mail/chat. Clientul de irc insa pare saracut si greu de folosit. Mie nu-mi place nici cel de mail, desi stiu ca sint care il folosesc.
Prevad ca in sfirsit voi incepe sa folosesc hotlist-ul, care a devenit mult mai accesibil si total nestinjenitor.
In sfirsit par sa se fi reparat problemele cu java script... sper ca toate; in orice caz unele chestii care nu-mi mergeau acum merg.
Interfata default e minimalista.
Din pacate vad ca dispare address bar-ul la unele pagini (cele la care dispare si in IE) (screenshot-adresa vizibila in MyIE), sa mai sap prin optiuni.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	snap010.jpg
Views:	75
Size:	130.6 KB
ID:	10901  

Last edited by Korn; 07-03-2004 at 21:38..

Korn is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules