![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Bucureşti |
instalat e frumos si acum chiar ai spatiu sa vezi pagina . ala vechi imi dadea zenzatia de ingust ( deh monitor de 15'') nu pare sa aiba un spor de viteza sau ceva insa e interesant clientul de irc. clar my default browser | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ... mergi cu ie chior acolo sau scoate maximize de la ferestrele mici si o sa vezi marimea pe bune
__________________ You'll never walk alone | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Iertati-ma ca la marea petrecere, cu 7.50, eu vin cu o haina mai ponosita - tocmai am pus 7.22 (era pe un CD Chip; mie mi-e mai comod asa, fiindca broadband-ul e numai un vis). N-am gasit decat versiunea fara Java. Stiti, cumva, cum as putea sa instalez Java separat?
| ||
|
| | #46 (permalink) | ||
| www.java.com sau tot un CD de la Chip Opera o sa foloseasca VM-ul default deci nu e nici o problema daca ai pus varianta fara Java.
__________________ | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Bucureşti |
are cineva idee cum sa il pacalesc sa deschida filmele cu media player? pentru exemplificare www.carcotasii.ro nu apare fereastra cu mp pe cand in ie merge bine merci nu e de la hotlist . era de la bara mare cu butoane default . acu vad ca in asta nou sunt ceva mai inghesuite si totusi e functional parca imi place mai mult noul hotlist ![]() foloseste cineva clientul de mail? eu il folosesc si sincer sa fiu imi place. stie sa deosebeasca mailul normal de ala venit de pe liste de discutii si stie sa creeze un soi de folder pentru senderii cei mai activi ( cg forum de ex ) . si outlook stie sa faca asta numai ca asta site fara sa il inveti . e dat naibii | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Default inseamna ceva ce exista pe masina, pe care-l foloseste si IE? Nu stiu ce e Java, pentru mine unele site-uri sunt astfel construite, incat se vad mai bine (sau pur si simplu se vad) numai daca ai Java. Atunci de ce unele kituri de Opera contin asta? Cand e vorba de download, oricui i-ar conveni sa d/ldeze 3 MB, in loc de 12. Fii bun si explica-mi mai pe inteles!
| ||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
N-ai nevoie sa instalezi Java decit daca rulezi din browser anumite jocuri (cum sint alea de la yahoo) sau webchats. Cosu> daca scoti textul si deselectezi large images bara e ultramica oricum. Hotlist-ul nou e beton. Later edit: merge sa pui favicons in personal bar... cred ca pina acum nu mergea.
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: Pitesti |
Opera este momentan la versiunea 7.23. Varianta cu java contine in plus JRE-ul de la Sun. Acum, daca baietii de la Java scot un JRE mai nou decat ala din Opera, atunci nu ai nevoie decat de varianta mica. In plus de la Sun poti instala doar JRE dar poti sa pui si JDK-ul deci in acest ultim caz iar nu ai nevoie de Opera cu Java ci doar de Opera.
__________________ Hide your face for ever... Dream and search for ever... | ||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Nu am ca sa mai spun despre opera ...asa ca va dau cateva skin-uri. Am vrut sa le pun pe toate da' au 16 MBMomentan stau intre Atlantek si Netscape Modern....il mai pun cateodata si pe FauxS Emerald
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza@skymail.ro & vuxro@yahoo.com | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
me again Get new panels
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza@skymail.ro & vuxro@yahoo.com | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
ok dracul ala de flashget+opera file transfer nu vor sa-mi ia noul opera ![]() nu se indura cineva sa-l raspandeasca un pic pe dc++? thnx..poate le-o fi picat serverul...sau asa ceva edit : am rezolvat..vry nice opera! mai urmeaza sa puna si instant messenger si il cumpar
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels modLast edited by DyJohnnY; 11-03-2004 at 15:41. | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
M-am chinuit destul sa imi setez opera asa cum vreau io... Astept sa treaca de faza beta si de-abia apoi ma bag si io la 7.50. Question : Fisierele .ini care contin setarile de la 7.23 se aplica si la 7.50?? Ca as copia direct profilul cu totul..
|
| | #58 (permalink) | ||
|
deci....faza cu IRC...dezamagitor...nu ii inteleg rostul...sa-ti faci canal pe server la ei pe server, deci nu te poti conecta cu opera ca un client obisnuit de mirc....ce aiureala de fapt la ce sa ma zic....daca de vreun 1 an astept sa recunoasca si el comenzi de genul irc://serverul lui peste.com/canal lui peste/...dar asteptari in zadar...command not supported. in IE imi deschide clientul de mirc si aici...000 grr
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Vux setarile nu sint numai in niste *.ini. Daca ai facut vreodata upgrade la Opera stii ca poti sa instalezi peste versiunea anterioara. Chestia asta nu e recomandata de baieti (Opera 7.5p1/2/3 peste 7.23)... totusi daca-ti faci un backup al directorului poti sa incerci linistit.
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
dar de salvat parolele din wand stie cineva cum sa fac? thnx
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|