Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-03-2004, 23:28   #41 (permalink)
Viitor inginer chitarist

instalat
e frumos si acum chiar ai spatiu sa vezi pagina . ala vechi imi dadea zenzatia de ingust ( deh monitor de 15'') nu pare sa aiba un spor de viteza sau ceva insa e interesant clientul de irc. clar my default browser

Cosu is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2004, 23:51   #42 (permalink)
Senior Jedi

Oby One's Avatar

Ioi......traiasca korn
Hai ca ma pun si eu acuma la tras 7.50 sa vedem ce ii poate nasul... ca suna interesant

Oby One is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2004, 01:37   #43 (permalink)
Registered User

EvilCHELU's Avatar

Quote:
Originally Posted by Korn
Din pacate vad ca dispare address bar-ul la unele pagini (cele la care dispare si in IE) (screenshot-adresa vizibila in MyIE), sa mai sap prin optiuni.
alea sunt de fapt niste pop-up-uri care au fost deschise cu optiuni sa n-aiba location si alte masline (adica window.open(gigiurl, gigiTarget, "location=no") sau ceva)
... mergi cu ie chior acolo sau scoate maximize de la ferestrele mici si o sa vezi marimea pe bune

EvilCHELU is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2004, 09:27   #44 (permalink)
Genetic Dwarf

Korn's Avatar

Stiu EvilCHELU... in MyIE le vad, cum am zis. Imi place sa le vad .

Cosu - in ala vechi era ingusta pagina? Din cauza Hotlist? F4...

Last edited by Korn; 08-03-2004 at 09:41.

Korn is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2004, 22:41   #45 (permalink)
Registered User

Iertati-ma ca la marea petrecere, cu 7.50, eu vin cu o haina mai ponosita - tocmai am pus 7.22 (era pe un CD Chip; mie mi-e mai comod asa, fiindca broadband-ul e numai un vis). N-am gasit decat versiunea fara Java. Stiti, cumva, cum as putea sa instalez Java separat?

Ageamiu is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2004, 23:07   #46 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

www.java.com sau tot un CD de la Chip Opera o sa foloseasca VM-ul default deci nu e nici o problema daca ai pus varianta fara Java.

Zircon is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2004, 23:28   #47 (permalink)
Viitor inginer chitarist

are cineva idee cum sa il pacalesc sa deschida filmele cu media player?
pentru exemplificare www.carcotasii.ro
nu apare fereastra cu mp pe cand in ie merge bine merci
nu e de la hotlist . era de la bara mare cu butoane default . acu vad ca in asta nou sunt ceva mai inghesuite si totusi e functional
parca imi place mai mult noul hotlist
foloseste cineva clientul de mail?
eu il folosesc si sincer sa fiu imi place. stie sa deosebeasca mailul normal de ala venit de pe liste de discutii si stie sa creeze un soi de folder pentru senderii cei mai activi ( cg forum de ex ) . si outlook stie sa faca asta numai ca asta site fara sa il inveti . e dat naibii

Cosu is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2004, 23:31   #48 (permalink)
Registered User

Default inseamna ceva ce exista pe masina, pe care-l foloseste si IE? Nu stiu ce e Java, pentru mine unele site-uri sunt astfel construite, incat se vad mai bine (sau pur si simplu se vad) numai daca ai Java. Atunci de ce unele kituri de Opera contin asta? Cand e vorba de download, oricui i-ar conveni sa d/ldeze 3 MB, in loc de 12. Fii bun si explica-mi mai pe inteles!

Old 09-03-2004, 03:48   #49 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Cosu
foloseste cineva clientul de mail?
eu il folosesc si sincer sa fiu imi place. stie sa deosebeasca mailul normal de ala venit de pe liste de discutii si stie sa creeze un soi de folder pentru senderii cei mai activi ( cg forum de ex ) . si outlook stie sa faca asta numai ca asta site fara sa il inveti . e dat naibii
Si mie imi place foarte mult clientul de e-mail, dar ai descoperit cumva daca stie de server HTTP (in speta, Hotmail) si al doilea, cum il faci sa-ti arate HTML, email-ul care e asa, nu plain text?

Old 09-03-2004, 10:49   #50 (permalink)
Genetic Dwarf

Korn's Avatar

N-ai nevoie sa instalezi Java decit daca rulezi din browser anumite jocuri (cum sint alea de la yahoo) sau webchats.

Cosu> daca scoti textul si deselectezi large images bara e ultramica oricum. Hotlist-ul nou e beton.

Later edit: merge sa pui favicons in personal bar... cred ca pina acum nu mergea.

Old 09-03-2004, 12:19   #51 (permalink)
Paranoia is natural

la mine nu vrea sa deschida forumul asta. Singura pagina la care se blocheaza

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2004, 15:47   #52 (permalink)
Registered User

Opera este momentan la versiunea 7.23.
Varianta cu java contine in plus JRE-ul de la Sun.
Acum, daca baietii de la Java scot un JRE mai nou decat ala din Opera, atunci nu ai nevoie decat de varianta mica. In plus de la Sun poti instala doar JRE dar poti sa pui si JDK-ul deci in acest ultim caz iar nu ai nevoie de Opera cu Java ci doar de Opera.

Arise is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2004, 21:33   #53 (permalink)
Nick anterior: VUX

Mitzone's Avatar

Nu am ca sa mai spun despre opera ...asa ca va dau cateva skin-uri. Am vrut sa le pun pe toate da' au 16 MB

Momentan stau intre Atlantek si Netscape Modern....il mai pun cateodata si pe FauxS Emerald
Attached Files
File Type: zip Skins.zip (1.16 MB, 38 views)
"Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!"
Mitza@skymail.ro & vuxro@yahoo.com

Mitzone is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2004, 01:52   #54 (permalink)

Mitzone's Avatar

me again
Get new panels
"Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!"

Old 11-03-2004, 13:25   #55 (permalink)
Genetic Dwarf

Korn's Avatar

Opera 7.5 Preview 3 available
Changes

Later edit: lol Why not Internet Explorer?

Last edited by Korn; 11-03-2004 at 13:43.

Old 11-03-2004, 14:56   #56 (permalink)
Registered User

DyJohnnY's Avatar

ok dracul ala de flashget+opera file transfer nu vor sa-mi ia noul opera
nu se indura cineva sa-l raspandeasca un pic pe dc++?
thnx..poate le-o fi picat serverul...sau asa ceva

edit : am rezolvat..vry nice opera! mai urmeaza sa puna si instant messenger si il cumpar
Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod

Last edited by DyJohnnY; 11-03-2004 at 15:41.

DyJohnnY is offline    Reply With Quote
Old 11-03-2004, 21:32   #57 (permalink)

Mitzone's Avatar

M-am chinuit destul sa imi setez opera asa cum vreau io... Astept sa treaca de faza beta si de-abia apoi ma bag si io la 7.50.
Question : Fisierele .ini care contin setarile de la 7.23 se aplica si la 7.50?? Ca as copia direct profilul cu totul..

Old 12-03-2004, 20:12   #58 (permalink)
Registered User

DyJohnnY's Avatar

deci....faza cu IRC...dezamagitor...nu ii inteleg rostul...sa-ti faci canal pe server la ei pe server, deci nu te poti conecta cu opera ca un client obisnuit de mirc....ce aiureala
de fapt la ce sa ma zic....daca de vreun 1 an astept sa recunoasca si el comenzi de genul
irc://serverul lui peste.com/canal lui peste/...dar asteptari in zadar...command not supported.
in IE imi deschide clientul de mirc si aici...000 grr
Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod

Old 12-03-2004, 21:34   #59 (permalink)
Genetic Dwarf

Korn's Avatar

Vux setarile nu sint numai in niste *.ini. Daca ai facut vreodata upgrade la Opera stii ca poti sa instalezi peste versiunea anterioara. Chestia asta nu e recomandata de baieti (Opera 7.5p1/2/3 peste 7.23)... totusi daca-ti faci un backup al directorului poti sa incerci linistit.

Old 13-03-2004, 20:14   #60 (permalink)
Registered User

DyJohnnY's Avatar

dar de salvat parolele din wand stie cineva cum sa fac?
thnx

Advertisment
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules