![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
Exista compatiblitate la skinuri intre 7.23-7.50?? Sper sa nu fie ca la opera 6
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
me again... Pot seta opera sa mearga un anumit nr. de download-uri?? Adica sa mearga cu fiecare pe rand as vrea.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza.ro@Gmail.com | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
adica cate 1 nu ? ....err...nu....doar daca bagi in lista si dai stop si pe urma resume cand ii vine randu.
__________________ E8400 @ 3Ghz / 2x1gb Kingmax / GA P35-DS3L v2.0 / BFG 8800GTS 320 OC1 /Seagate 200gb ATA + Seagate 320gb SATA / Samsung 971P / SB LIVE! 5.1 Digital / Altec Lansing VS4121 | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Opera 7.5 beta 1 out download Changes since Opera 7.23 Merge beton... skin-ul default e cam nashpa, dar ce conteaza...
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
a aparut deja Beta4 ...sa vedem ce zice lumea. Mie nu-mi place ca a scos in fereastra Transfer butonu care o extindea si arata toate detaliile...si nu mai anuntza cand termina un dld. Cred ca trec inapoi pe Beta3
__________________ E8400 @ 3Ghz / 2x1gb Kingmax / GA P35-DS3L v2.0 / BFG 8800GTS 320 OC1 /Seagate 200gb ATA + Seagate 320gb SATA / Samsung 971P / SB LIVE! 5.1 Digital / Altec Lansing VS4121 | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Dexter[Smurfz] ala e alfa (preview 1-4). Ultimul release Opera e 7.5 beta 1 si a aparut alaltaieri. http://my.opera.com/forums/forumdisplay.php?forumid=31
|
| | #71 (permalink) | ||
|
heh, mi-am bagat opera 7.50b1. Cred ca am stat vre-o 5-10 min pana am gasit butonul de prefrences. Credeam ca l-au scos, pana mi-am adus aminte de alt+p. Nu imi place cum au schimbat hotbar-ul. L-am pus in stanga ca sa am toate butoanele alea da' daca apas F4 nu dispar butoanele. Am activat "show panel toggle" ca sa scap de ele. Oricum degeaba. Daca apasa F4 de doua ori ca sa apara si sa dispara, butoanele raman, bleah
|
| | #72 (permalink) | ||
|
o functie belea de la opera 7.50...este de-a dreptul dementiala: apasati pe "del" din dreapta, deasupra start apare o fereastra mica cu search for....si face search-ul dupa fiecare caracter tastat ![]() in plus povestea cu interfata se rezolva usor daca vad dl-dati toolbars de pe site de la ei, exista unele custom pt opera, 7, 2x si toate variantele dorite ![]() daca ar putea sa puna mototolul si www cand bati ww sau wwww din greseala, asa cum face IE, nu m-ar deranja
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
marfa Da cum fac sa gasesc si in alta parte a paginii acelasi cuvnat?? Am apasat . (din dreapta) (am obs ca dispare dupa cateva sec,) si am tastat "opera". A gasit cuvantul in unul din posturile mele, da' tot cuvantul "opera se afla si mai in josul paginii. Cum dau search in continuare??
|
| | #74 (permalink) | ||
|
cum faceai si cu ctrl+F....F3 :P apropo stati sa-mi pun si io beta1, ca io am preview1
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Sper ca la versiune finala se bage o optiune de scos tray icon sau cand iesi din opera sa ramana tray icon-ul da' doar cu modulul de mail activat. Ca eu am bagat otpiunea check mai every 5 minutes, da' daca nu-s in opera asta nu-l verifica. heh, am ajuns sa am 40%-50% din mail-uri infectate cu netsky (de toate natiile), bagle si sobre sau soober cam off-topic : Stie cineva vre-un site de unde as putea lua niste filtre pt. mail-ul de la opera. Eu am bagat din opera filter strong da' tot scapa o gramada de mail-uri si cu noua optiunea "empty spam" e usor sa scap de zecile, poate sutele de mail-uri care vin. /me a taita-o la culcare
|
| | #76 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #77 (permalink) | ||
|
opera 7.5 final released .... mie deja mia facut figuri cu unele pagini (computergames inclus) ... in timp ce se incarca se bloca timp de cateva secunde .... isi revenea ... si iar se bloca .... si abia dupa vro 30 de secunde isi revenea ... si pana la urma miam dat seama ca problema era generata de unul din pluginuri motifwraper sau celalalt cu care mai vine (nu mai tin mite .. ceva cu plugincleaner) si le-am sters pe amandoua din /usr/lib/opera si totul functioneaza corect ... (am uitat sa mentionez ca asta se intampla pe linux ) | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
ce nevoie?? are deja google search care poate fi modificat. E un fisier search.ini parca p-acolo. Eu dau search pe .ro direct.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|