![]() |
| | #881 (permalink) | ||
|
am citit un articol in xpc despre acest plug-in si a parut foarte interesant si util,acolo erau prezentate de ex aranjarea in coloane a rezultatelor unei cautari simple pe google
__________________ "Don't regret the rules I broke,when I die bury me in smoke." - Philip Anselmo | |||
|
| | #883 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Încearcă Tools > Preferences > Advanced > Content > JavaScript Options şi debifează Open console on error. Dacă era deja debifat şi tot apare error console, scrie opera:config#Error Console Filter în bara de adresă şi dă enter. O să apară o pagină de setări. Apasă pe "Default" apoi pe "Save". În altă ordine de idei, oamenii de la Opera au obţinut scor 100% la ACID3. Deocamdată în laborator dar oricum.
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #885 (permalink) | ||
| Quote:
Are "ACID3 fixes" Quote:
| |||
|
| | #889 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
mie imi place..
__________________ http://windowsandlinux.blogspot.com/ Windows vs Linux http://amdandintel.blogspot.com/ Razboiul AMD vs Intel | ||
|
| | #890 (permalink) | ||
|
__________________ Intel Core2 Duo E8400 @ 3000 MHz | Gigabyte P35 DS3L | Galaxy 7900 GS PCI-E | 2 x 2GB Adata A-DATA Vitesta | 2 * Western Digital WD3200AAKS | SB Creative Audigy SE | Leadtek Winfast TV 2000 XP | DVD-RW LITE-ON LH-20A1P | Sirtec HPC-430-P12S | SAMSUNG 2232BW | |||
|
| | #896 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: [=-Indaghetto-=] |
A multumesc, am inteles gresit prima data. Doar ca ai dreptate, nu-mi place ideea, nu am toolbar activat ca-mi place sa fie aerisita si cat mai putin incarcata interfata. Pana una alta am mai bagat niste siteuri la bookmarks, sa zicem ca accesul la ele e aproape la fel de rapid ca-n speed dial.
__________________ Previous nick: Fabulous Daca eram un pic mai prost, eram fericit | ||
|
| | #897 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti |
Eu inca nu folosesc Opera, dar vreau sa incep curand. Pana atunci o problema de la altcineva, poate imi da cineva o idee: Pe un site, cand vreau sa scriu ceva, deschid o casuta de dialog unde scriu textul sau dau paste (lipire). Pe IE si Firefox merge, iar in Opera (instalata de cateva zile) nu poti scrie nimic. Imi poate da cineva o idee de ce? Sau la ce as putea sa ma uit, banuiesc ca e o chestie de setari. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|