![]() |
| | #81 | ||
| La google toolbar era utila optiunea search site. De asemenea putea sa coloreze cuvintele cautate si retinea ce cautari au fost facute. Asa ca un search box simplu nu prea mai este atractiv, nu credeti?
__________________ Toate cele bune! E8400 • Ninja B+ • DFI LP DK P35-T2RS • 2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400 • Manli 8600GT • RAID 0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB NSK6500 • Philips 170C • Klipsch Promedia GMX A-2.1 | |||
|
| | #82 | ||
| Fuck.... cred ca mor de nervi Intrebare mare Opera 7.50 isi salveaza setarile .... intr un .ini ? si daca da unde este acesta situat Zic asta ptr ca am reinstalt windowsul pastrand directorul de opera si evident ca toata munca mea de 2 ore de configurari s-a dus pe apa sambetei Puii mei ...... am niste nervi in mine... Am opera 6 de ani de zile.... si tot ce am facut a fost sa dau click pe opera.exe... ca setarile ramaneau mereu in opera.ini si oriunde ma duceam cu opera mea... imi pastram tooott orice setare DEci .... repet... unde se salveaza setarile si skinurile si tot tacamul in opra 7.50 ????????????????????????? PS nu vreau sa aud ca in registrii ca renunt la Opera
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #83 | ||
| HEHE pana acum opera avea directorul c:\program files\opera acum il are C:\program files\opera75 ![]() Opera daca nu ar avea probleme cu pluginurile (enorm de nashpa) l-as folosi. Asa .. n-are sens. Un skin de IE ca crazybrowser e super enough. Pt mail/irc este the_bat si mirc oricum. Si ca defecte .. n-are prea multe optiuni la unele chestii .. iar la altele are prea multe. Eu as vrea o versiune care sa foloseasca pluginurile deja instalate in IE .. ASTA e evident cea mai buna solutie.
__________________ Tel: 0721.229.121 YM: suceveanu_eugen VAND: Multe componente, Laptop Dell XPS, Writer BLU-RAY | |||
|
| | #84 | ||
| Si sa fie doar browser, nu alte magarii .. adica sa aiba si o versiune doar cu browserul. La 500k ![]()
__________________ Tel: 0721.229.121 YM: suceveanu_eugen VAND: Multe componente, Laptop Dell XPS, Writer BLU-RAY | |||
|
| | #85 | ||
| oby - la mine in ./opera75/profile/opera6.ini | |||
|
| | #86 | ||
| Oby doar daca ai facut install multi-user isi scrie setarile in directoarele de user ale windows-ului (la mine ar fi c:\documents and settings\korn\aplication data\opera sau asa ceva). In cazul asta, daca ai sters chestia cind ai reinstalat so-ul, s-au dus. Daca n-ai facut install multi-user n-are treaba cu windows-ul (not tested as yet with 7.5). Ma rog, sint probleme si daca muti programul in alt director, referintele din .ini-uri fiind absolute, nu relative, da' sint sigur ca n-ai facut asta. Bafta
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #87 | ||
| Shit.... multi user it was.... So my work is now gone.... Bineee asta este.. ma apuc din nou si de acuma sunt atent la toate infurile Merci de sfat .. bine ca stiu acuma unde isi tine ini ul totusi o intrebare ramane.... cum fac sa: 1. Fac fereastra curenta mai putin rotunda ... 2. modific ordinea optiunilor din meniul clicl dreapta..... vreau ca Close page sa fie primul de jos ca in Opera 6
|
| | #88 | ||
| Ghid de editare a fisierelor .ini pe forumul oficial aici Nu m-am ocupat cu asa ceva, deci oricum nu pot sa te-ajut. Totusi ce vrei sa spui cu "fereastra curenta mai putin rotunda"? 2. Nici nu stiam ca se poate , eu zic sa faci ca mine si sa folosesti mouse gesture pentru inchis pagina (hold right button - drag down - drag right); in felul asta cu mina stinga poti sa bei o bere ![]() Later edit: arunca un ochi si pe-aici, poate cineva a facut deja ce vrei tu.
|
| | #89 | ||
| Quote:
![]()
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza@skymail.ro & vuxro@yahoo.com | |||
|
| | #90 | ||
| merci Korn o sa ma uit imediat acolo Vux nu am prea inteles ce ai vrut sa zici ... Dar Eu folosesc SHIFT Click ca sa inchid fereastrsa inca de pe timpul 6.0 Problema e acuma ca , coloritul este foarte asemanator in pagini .... si nu imi dau seama care e pagina activa si care nu ..... si mai inchid pagini aiurea.... si iar ma enervez...ca nu mai stiu ce pagina am inchis uite atasez un screen shot sa vedeti cum arata Opera 7.50 dupa cateva cosmetizari
|
| | #91 | ||
| 1.vezi ca poti sa'ti spui skinuri 2.in meniul window e o optiune closed, check it out 3.middle click pe tab bar deschide o fereastra noua, si inchide fereastra daca apesi pe tabu ei am pus un screen cu skinu meu (Breeze II 3.2) | |||
|
| | #92 | ||
| Quote:
Si pun aici si cel mai frumos skin care l-am gasit la opera. P.S. : Poti sa apesi pe View - Collor Scheme sa schimbi culoarea. L-am tinut pe sea si acum sunt pe indigo.
__________________ "Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!" Mitza@skymail.ro & vuxro@yahoo.com | |||
|
| | #93 | ||
| Cel mai tare skin de Opera e "Windows Native". Fara culori si forme fanteziste, that's how i like my gui.
__________________ There is no place like 127.0.0.1 | |||
|
| | #94 | ||
| Subscriu .. cu exceptia faptului ca eu am un skin in windows .. Watercolor ergonomic .. super odihnitor, fara brizbrizuri, singurul care depaseste windows classic pana acum ![]()
|
| | #95 | ||
| si eu preferam windows native, da skinu de il am acu are un mare avantaj: ocupa f putin spatiu... la fel si cu skinu de win | |||
|
| | #96 | ||
| lol spre ce-a evoluat discutia... Vux am si eu skin-ul ala, dar mie-mi place cel mai mult The Blue Button... Vad ca sint singurul care are tab-urile sus.
|
| | #97 | ||
| e aiurea cu tab-urile sus .... anyway, cum bag si io bookmarks-urile sus?? Chiar as vrea sa le pun sus... ceva de genu cum ai pus tu paginile sus. As vrea sa pun o imagine sus da' nu sunt la o discoteca care are si internet (cica) + ca-s si beat. P.S. : Atlantek o spun si o repet, e cel mai tare skin... Il pastrez de cand a aparut versiuea 7 la opera, pacat ca la versiunea 6 erau incompatibilitati. Inca o chestie... Am auzit ca la versiunea 7.50 exista incompatibilitati intre skinuri. A gasit careva vre-una??? ![]()
|
| | #98 | ||
| E mai bine cu tab-urile sus. Oricum mouse-ul tinde sa stea pe sus, la toolbar/meniu, asa ca e mai bine sa stea si tab-urile acolo. Ideea cu start menu si taskbar jos e proasta, dar deh, odata obisnuinta formata, se schimba greu.
|
| | #99 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: Pitesti | Am atasat si eu Opera cu skin de windows, modificat. Simplu, lejer, butoanele albastre, tab-urile sus, old style. Si tasta F4 functioneaza impecabil, in sensul ca imi apare/ascude bookmarks la o simpla apasare de taste. V-am pus o poza si cu asta...
__________________ Hide your face for ever... Dream and search for ever... | ||
|
| | #100 | ||
| Opera 7.60 Preview 2 for Windows available http://snapshot.opera.com/windows/o760p2_7263.exe Changelog Netestat...
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|