![]() |
| | #981 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 Location: Iashington |
Pana la urma am rezolvat problema cu un reinstal la windows insa acuma am alta problema, inainte cand foloseam versiuni de Opera mai vechi downloadam torrente fara nici o problema, fisierele .tor si folderele respective erau in E:/Torrente, acum cand incerc sa downloadez un torrent, fisierul .tor se salveaza in D:/, trebuie sa mut eu fisierul .tor in E:/ si apoi sa dau din uTorrent iar download.... ce pot sa fac ?
| ||
|
| | #984 (permalink) | ||
|
++++ Prefer Opera in locul Firefox-ului datorita modului in care foloseste memoria. In momentul in care accesez un site "incarcat", Mozilla moare. Trebuie sa astept vreo 5 secunde ca sa-si dea drumul. Apare si la Opera acea pauza, dar aceasta dureaza cel mult o secunda. Foarta buna optiunea cu ctrl+z (redeschide taburile inchise); bineinteles ca apare un minus... nu mai poti folosi Undo in cazul unui text pe care l-ai sters sa zicem (de fapt manac eu kkt, merge )Minusuri: 1. Modul cum se comporta Opera fata de Mozilla cu flash-urile e de rasul curcilor. 2. Despre youtube s-a vorbit. Daca am un link catre youtube, il bag in Firefox sau IE. 3. Nu are autocomplete. Poti instala, dar din cate am citit, e mai bine sa nu. 4. Daca primesc un mesaj si incerc sa intru din YM in mail, nu reusesc. 5. Autoresize-ul. 6. Cand doresc sa folosesc campul de search al unui site, efectiv nu pot scrie in el, dupa 3-4 refresh-uri reusesc. Daca nu, ma duc in FF sau IE. 7. Mai sunt --, dar acum imi scapa. Concluzie: sunt mai multe minusuri decat plusuri, dar cum am zis, merge mai bine ca celelalte browsere cu 448 RAM. Probabil ca daca i-as baga inca vreo 512, m-as duce pe Firefox. Sa nu imi ziceti de Chrome, deoarece la mine are pauze cand deschid si pagini gen google.com .
Last edited by Hammer; 04-10-2008 at 15:44.. | |||
|
| | #985 (permalink) | ||
|
Când scriu în mail (gmail) merge ok CTRL+Z, chiar şi aici pe forum. 1. te referi la ad-block 2. Mda, nu am reuşit să identific cauzele problemei, uneori merge ![]() 4. Din yahoo poţi intra în mail prin opera dacă e setată să fie browser implicit pentru http şi https. La YM /preferences/general debifezi OPEN WEB LINKS IN A.... 6. Asta mi se întâmplă de obicei doar pe un forum dotsis.com
__________________ Toate cele bune! .°¤°. | |||
|
| | #986 (permalink) | ||
|
Am o problema desul de deranjanta cu opera care se manifesta in special pe gsp.ro: daca pagina respectiva ramane deschisa intr-un tab in momentul in care apare o modificare pe site, modificarea respectiva nu apare daca dau refresh la pagina si este nevoie sa dau empty cache pentru a se reincarca pagina complet.
__________________ Intel Core2 Duo E8400 @ 3000 MHz | Gigabyte P35 DS3L | Galaxy 7900 GS PCI-E | 2 x 2GB Adata A-DATA Vitesta | 2 * Western Digital WD3200AAKS | SB Creative Audigy SE | Leadtek Winfast TV 2000 XP | DVD-RW LITE-ON LH-20A1P | Sirtec HPC-430-P12S | SAMSUNG 2232BW | |||
|
| | #998 (permalink) | ||
|
Sunt disperat, nush ce are vers. 9.60 , vedeti si voi in poza ce aiurea afiseaza un site la intamplare(asa face cu toate).Folosesc Opera ca al doilea browser, depinde de ce site-uri vreau sa vad.Cam de 2 sapt stau pe uscat, doar cu Mozilla...mi s-a facut dor de Opera... stie cineva cum si ce sa fac la setari sa am si eu o afisare ca la oamenii de treaba ?Multumesc mult, sper sa rezolv, altfel ma intorc la 9.25....
__________________ E4300@3 GHz,abit IP35-E,4x512 XMS2 5400C4@800 MHz,Sapphire X1600 Pro, Seagate 7200.10 160GB,Samsung SH-S203B,Samsung 931C,Creative SB Live!,Superb 460W. | |||
|
| | #1000 (permalink) | ||
|
Merci, big_bum, nu este de la ZA sau de la avast... In fine, bine ca exista Opera USB, merge fain pe alta partitie.
__________________ E4300@3 GHz,abit IP35-E,4x512 XMS2 5400C4@800 MHz,Sapphire X1600 Pro, Seagate 7200.10 160GB,Samsung SH-S203B,Samsung 931C,Creative SB Live!,Superb 460W. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|