Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-04-2005, 18:45   #141 (permalink)
SF

Quote:
Ufff filter.ini, sau mai simplu Opera Adblock. E adevarat ca nu se compara cu Firefox AdBlock
Ce filter.ini ?.. tu editezi filter.ini ? haha..

Quote:
fleacurile de care s-a legat ala in acea comparatie sincera au fost rezolvate in noile build-uri si extensii..
Esti asa de sigur ?.. vine Firefox by default cu extensiile de tabbed browsing & all the good stuff activate ?

Quote:
"fanboy-ul Firefox" e mai degraba un power user dupa parerea mea si nu se multumeste cu o arie mai restransa a optiunilor unde sa isi poata baga coada..
astea nu se pot generaliza.. evident.

SF is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2005, 19:03   #142 (permalink)

Aquashark's Avatar

"Esti asa de sigur ?.. vine Firefox by default cu extensiile de tabbed browsing & all the good stuff activate ?"
unde am zis ca vine asa?

"astea nu se pot generaliza.. evident."
aici poate ai dreptate.. nu vreau sa divagam pe teme gen "psihologia power user-ului"

Aquashark is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2005, 19:34   #143 (permalink)
SF

Quote:
unde am zis ca vine asa?
Cand ai zis ceva de genu "ooo, era pt 0.9 .. acuma deja este 1.0 care a rezolvat..........." made it sound like FF was perfect, si tot ce scrie in articolul ala e expirat

Old 22-04-2005, 19:45   #144 (permalink)
Genetic Dwarf

Korn's Avatar

Quote:
Originally Posted by Aquashark
haha.. ce constatare hotarata, insa total nefondata.
(apropo: sintagma era intre ghilimele imprumutata din postul tau)
Daca tot ai "imprumutat" sintagma era bine sa-i imprumuti si sensul .

Stereotypically, fanboys are attributed with a sycophantic devotion to the creators and principles behind a work they are currently enthralled by, but will quickly move their attention elsewhere once something better or just newer comes along.(...) Fanboys are noted for a very emotional attachment to their chosen subject, often taking negative remarks about it as a personal attack. They will readily engage in debates, but will fall back on emotional responses.
Poate esti totusi de acord cu mine? fanboy><poweruser

http://en.wikipedia.org/wiki/Fanboy

SF jet. Vorbesti prostii, ca de obicei. De-abia astept sa iei ban. So long, and thanks for all the crap.

Korn is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2005, 20:13   #145 (permalink)
SF

Korn: wishful thinking . Sa nu zic ca esti offtopic pe threadul asta.

SF Opera Hint4: CTRL+F12 > Advanced > History

Setati Typed in addresses si Visited addreses la max (asa o sa isi aduca aminte browseru si peste cateva luni pagina care ai vizitat-o.

Also, pe aceeasi pagina, setati Disk Cache la max, sa suplineasca dezactivarea optiunii Memory Cache/

Old 23-04-2005, 16:39   #146 (permalink)
senior intruder

Eh, finally 8 oficial, am ratat lansarea. Luat, instalat... insa vad ca nu are nika in plus fata de 8 beta. Si din pacate, nu au lucrat mai nimic la mail. Asta e uriasa mea dezamagire. Sa ai un mail manager in browser si sa nu te ocupi mai deloc de dezvoltarea lui... greu de inteles.

In rest, yummie :P

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 23-04-2005, 22:07   #147 (permalink)
SF

Nu are nimic fatza de 8 beta, insa am patit sa mi se blocheze de 2 ori, cu memory usage 160. That'z bad .. beta never did that. Insa acuma e stabil.

For email I use Outlook de la MS, insa IRC client din Opera e retard total.

Old 24-04-2005, 00:13   #148 (permalink)
Registered User

firefox mi se pare o prostie ... e bine ca are atati utilizatori dar atata timp cat e mai prost decat Opera nu vad care e faza ... pentru cei care au folosit numai IE pare revolutionar .... dar de ce sa te multumesti cu mai bine cand poti sa ai mult mai bine (Opera).L-am folosit vreo saptamana da ma enervam ca nu avea unele functii cu care ma obisnuisem la Opera asa ca m-am plictisti repede de el.

darcu is offline    Send Message via Google Talk to darcu Reply With Quote
Old 24-04-2005, 00:39   #149 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Daca esti habarnist e bine sa te abtii.
Firefox are cea mai buna implementare W3C, in caz ca ai habar ce e aia. Ceea ce m-as mira sa stii. Opera are BUGURI de implementare W3C si Javascript. Pana nu le rezolva e mai slab ca Firefox. Cand o sa randeze paginile precum Firefox atunci da, o sa fie mai bun ca Firefox.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2005, 00:45   #150 (permalink)
SF

Shrek, presupun ca ai si o documentatie, sau un soi de dovada sa "back up" faptul ca paginile care nu le afiseaza opera ca lumea sunt pagini scrise conform standardelor W3C, nu optimizate pt IE/Firefox.

De cele mai multe ori, e o problema in Javascript/HTML, nu in Opera

Old 24-04-2005, 00:53   #151 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

N-ai Google ?
Na un primul link gasit dupa "browser W3C compatibility test"
http://www.quirksmode.org/dom/w3c_css.html#top
http://www.quirksmode.org/dom/contents.html

Iar cand un JS merge pe IE, Firefox , Safari (testat de altcineva) si Konqueror iar in Opera nu, da-mi voie sa presupun ca e buba de Opera

Old 24-04-2005, 01:02   #152 (permalink)
SF

Aha.. am vazut acolo daca browserul e compatibil cu sintaxele CSS

De acord ca era usor sa bage in opera suport pt toate chestiile alea, mai ales ca e si payed browser, insa parerea mea (si doar parerea mea) e ca nu era motiv sa le introduca, daca nimeni nu le foloseste.

Suporta foarte bine toate chestiile comune (si pe alea ne-comune) cu cateva exceptii, de vazut aici : http://www.opera.com/docs/specs/ . More than anyne needs

CSS1 si CSS2 sunt implementate aproape complet.

Asta fiind doar engine.. considerand ca un browser e doar enginul sau. Nimeni nu a zis nimic de AvantBrowser sau myIE, facute tot pe engine de IE, insa cu mult superioare.

La fel si in Opera vs Firefox. Functionabilitatea depinde de modul cum ti-l personalizezi, cum isi face treaba mai bine.

Old 24-04-2005, 01:06   #153 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Nimeni nu foloseste CSS ?
Du-te omule si bea ceva rece si revino...

Old 24-04-2005, 01:07   #154 (permalink)
Registered User

zoso's Avatar

ce e aia css, mane? vreo p[orcarie inventata de aia care urasc IE?
hai mane, ca nu o foloseste nimeni...

zoso is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2005, 01:12   #155 (permalink)
SF

Fiindca nu ai citit restul articolului, o sa ti-l citez..
Quote:
Suporta foarte bine toate chestiile comune (si pe alea ne-comune) cu cateva exceptii, de vazut aici : http://www.opera.com/docs/specs/ . More than anyone needs

CSS1 si CSS2 sunt implementate aproape complet.

Asta fiind doar engine.. considerand ca un browser e doar enginul sau. Nimeni nu a zis nimic de AvantBrowser sau myIE, facute tot pe engine de IE, insa cu mult superioare.

La fel si in Opera vs Firefox. Functionabilitatea depinde de modul cum ti-l personalizezi, cum isi face treaba mai bine.
Era vorba de sintaxe nefolosite

haha, wiseguy :P

Old 24-04-2005, 02:09   #156 (permalink)
Registered User

Hammer's Avatar

Delete This Post.

Last edited by Hammer; 24-04-2005 at 02:21..

Hammer is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2005, 05:47   #157 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Am revenit si eu la opera ca FF mi-a facut destule probleme

De unde iau un adblock pt. opera ?
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Bimm3r is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2005, 09:21   #158 (permalink)
Registered User

DyJohnnY's Avatar

http://www.monroeworld.com/forums/ar...php/t-822.html era programul asta pe undeva pe net.
Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod

DyJohnnY is offline    Reply With Quote
Old 24-04-2005, 09:59   #159 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

SF, vad ca te pricepi la de toate. Eu zic sa te abtii, pentru ca doar ti se pare ca te pricepi.

Old 24-04-2005, 10:16   #160 (permalink)
SF

Asta devine o discutie ca si Linux vs Windows. Da, linux are kernel mai meserias per ansamblu, dar fiecare cu nevoile lui . Same thing with FF vs Opera.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules