![]() |
| | #141 (permalink) | |||
| Join Date: Oct 2003 | Quote:
Quote:
Quote:
| |||
|
| | #142 (permalink) | ||
|
"Esti asa de sigur ?.. vine Firefox by default cu extensiile de tabbed browsing & all the good stuff activate ?" unde am zis ca vine asa? "astea nu se pot generaliza.. evident." aici poate ai dreptate.. nu vreau sa divagam pe teme gen "psihologia power user-ului"
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
| | #144 (permalink) | ||
| Quote:
.Stereotypically, fanboys are attributed with a sycophantic devotion to the creators and principles behind a work they are currently enthralled by, but will quickly move their attention elsewhere once something better or just newer comes along.(...) Fanboys are noted for a very emotional attachment to their chosen subject, often taking negative remarks about it as a personal attack. They will readily engage in debates, but will fall back on emotional responses. Poate esti totusi de acord cu mine? fanboy><poweruser http://en.wikipedia.org/wiki/Fanboy SF jet. Vorbesti prostii, ca de obicei. De-abia astept sa iei ban. So long, and thanks for all the crap.
__________________ and anarchy smiles in the Royal Mile | |||
|
| | #145 (permalink) | ||
| Join Date: Oct 2003 |
Korn: wishful thinking . Sa nu zic ca esti offtopic pe threadul asta. SF Opera Hint4: CTRL+F12 > Advanced > History Setati Typed in addresses si Visited addreses la max (asa o sa isi aduca aminte browseru si peste cateva luni pagina care ai vizitat-o. Also, pe aceeasi pagina, setati Disk Cache la max, sa suplineasca dezactivarea optiunii Memory Cache/ | ||
|
| | #146 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Eh, finally 8 oficial, am ratat lansarea. Luat, instalat... insa vad ca nu are nika in plus fata de 8 beta. Si din pacate, nu au lucrat mai nimic la mail. Asta e uriasa mea dezamagire. Sa ai un mail manager in browser si sa nu te ocupi mai deloc de dezvoltarea lui... greu de inteles. In rest, yummie :P | ||
|
| | #148 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: in fata calculatorului |
firefox mi se pare o prostie ... e bine ca are atati utilizatori dar atata timp cat e mai prost decat Opera nu vad care e faza ... pentru cei care au folosit numai IE pare revolutionar .... dar de ce sa te multumesti cu mai bine cand poti sa ai mult mai bine (Opera).L-am folosit vreo saptamana da ma enervam ca nu avea unele functii cu care ma obisnuisem la Opera asa ca m-am plictisti repede de el.
__________________ | ||
|
| | #149 (permalink) | ||
|
Daca esti habarnist e bine sa te abtii. Firefox are cea mai buna implementare W3C, in caz ca ai habar ce e aia. Ceea ce m-as mira sa stii. Opera are BUGURI de implementare W3C si Javascript. Pana nu le rezolva e mai slab ca Firefox. Cand o sa randeze paginile precum Firefox atunci da, o sa fie mai bun ca Firefox.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #150 (permalink) | ||
Shrek, presupun ca ai si o documentatie, sau un soi de dovada sa "back up" faptul ca paginile care nu le afiseaza opera ca lumea sunt pagini scrise conform standardelor W3C, nu optimizate pt IE/Firefox. De cele mai multe ori, e o problema in Javascript/HTML, nu in Opera | ||
|
| | #151 (permalink) | ||
|
N-ai Google ? Na un primul link gasit dupa "browser W3C compatibility test" http://www.quirksmode.org/dom/w3c_css.html#top http://www.quirksmode.org/dom/contents.html Iar cand un JS merge pe IE, Firefox , Safari (testat de altcineva) si Konqueror iar in Opera nu, da-mi voie sa presupun ca e buba de Opera
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #152 (permalink) | ||
Aha.. am vazut acolo daca browserul e compatibil cu sintaxele CSS De acord ca era usor sa bage in opera suport pt toate chestiile alea, mai ales ca e si payed browser, insa parerea mea (si doar parerea mea) e ca nu era motiv sa le introduca, daca nimeni nu le foloseste. Suporta foarte bine toate chestiile comune (si pe alea ne-comune) cu cateva exceptii, de vazut aici : http://www.opera.com/docs/specs/ . More than anyne needs ![]() CSS1 si CSS2 sunt implementate aproape complet. Asta fiind doar engine.. considerand ca un browser e doar enginul sau. Nimeni nu a zis nimic de AvantBrowser sau myIE, facute tot pe engine de IE, insa cu mult superioare. La fel si in Opera vs Firefox. Functionabilitatea depinde de modul cum ti-l personalizezi, cum isi face treaba mai bine. | ||
|
| | #155 (permalink) | ||
Fiindca nu ai citit restul articolului, o sa ti-l citez.. Quote:
haha, wiseguy :P | ||
|
| | #157 (permalink) | ||
|
Am revenit si eu la opera ca FF mi-a facut destule probleme ![]() De unde iau un adblock pt. opera ?
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #158 (permalink) | ||
| http://www.monroeworld.com/forums/ar...php/t-822.html era programul asta pe undeva pe net.
__________________ Ignorance is bliss | Joc FreeKick si imi place, cine vrea să-l încerce să adauge .org || New & Improved Tiny :: MB Abit KN8 Ultra || CPU San Diego 3700+ [nesuportat de placa x-( ] || HS Scythe Ninja & Zalman FM-3 @700 RPM || RAM - 1GB Sycron Crap|| GPU - Gigabyte 8800GT w AC Accelero S1 + Zalman FM-3 @ 900 rpm - 56 Deg FULL LOAD || DVD-RW Samsung something|| PSU Fortron BlueStorm 400W || Logitech MX510 || Microsoft Comfort Curve 2000 || CASE - Chieftec Giga...something /w wheels mod | |||
|
| | #159 (permalink) | ||
|
SF, vad ca te pricepi la de toate. Eu zic sa te abtii, pentru ca doar ti se pare ca te pricepi.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|