![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Maximizare "geam" IE
Mi se pare ca a mai fost un topic de genul asta, dar nu-l mai gasesc, asa ca, cu scuzele de rigoare, voi expune problema, anume: in IE cand dau "open in new window" imi deschide intr-o fereastra "aproape" maximizata. Adica e un pic mai mica decat ecranul, abia sesizabil, dar destul ca atunci cand vreau s-o inchid sa nimeresc "X"-ul celei de dedesubt. Aveti idee cum se remediaza? (chestia cu inchis ultima fereastra maximizata nu face nimic..bun )
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Poate te ajuta urmatorul link: http://www.idg.net/english/crd_ie_632286.html Mai mult decat ce scrie acolo nu am reusit nici eu sa fac. Presupundand ca exista vreun registry tweak care sa rezolve definitiv problema, eu nu l-am gasit... -paniq | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Hit ANY key... Join Date: Feb 2001 Location: Undeva, in afara bucurestiului... | Quote:
__________________ Dupa mine potopul... | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Imi cer scuze, am uitat sa precizez ca in prealabil eu setez ca Default Action pentru extensia .html "Open in Same Window". La urmatoarea rulare ie6 intreba daca vreau sa fie Default browser... in mod logic raspund "Nu". N-am incercat sa vad daca merge si fara artificiul asta desi in mod normal ar trebui. bibicu.. mai intai resize-uesti fereastra pana acopera tot desktop-ul apoi dai maximize. Erata? | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Eu sunt Ageamiu (tampit cu acte in regula). Trebuie sa-mi spui mai clar unde faci setarea cu "Default Action"? Am incercat sa-i fac si eu tot ce m-am priceput: resize, urmat ba de maximize, ba de inchirerea - deschiderea IE. Nu vrea si pace sa vina maximizat. E vorba de IE 6. Bineinteles ca fereastra de baza e maxima (cum zicea cineva aici). Si tot maxim vine tot ce accesez prin Favorites. Dar cum apare un link pe pagina, apare cat o nuca. E vorba deci de fereastra care n-are nici back nici forward. Cand nu mai pot, ii fac vant, deschid Opera si asta iti da fereastra "a la carte", cum doresti. Nu e momentul sa fac apologia Operei, dar ma uit: acum, cand scriu, sub pagina se afla tot threadul, de pot sa revad textele voastre. Cred ca am inteles ca e vorba - normal - de Internet Explorer / Tools / Options, dar nu e bine, pentru ca, uneori (de cele mai multe ori) iti trebuie si fereastra de unde ai plecat si aia unde te duce linku'. Deci, ma lupt cat pot ca sa nu-mi deschida "in the same window, but in a different one". Opera te intreaba doar cate ferestre sa deschida si pana atinge numarul, tot deschide.
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Sau pui Netscape 4.78. Super Ober!
__________________ a.k.a. windmaster... Antec SX 1040BII system enclosure; Intel Pentium III 550E @ 645MHz; MSI 6163 BXMaster; 1.0GB SDRAM PC133; Quantum Fireball CX13.0A+Western Digital Caviar WD800JB+Western Digital Caviar WD400JB; Plextor PX-W4824A+Plextor PX-716A+Toshiba DVD-Rom SD-M1612; Genius SP-G16+Tesla Sound System on Sound Blaster Live! Player 1024; Philips Brilliance 107P20 on Gigabyte Ati Radeon 7000E 32MB DDR; Microsoft Wireless Laser Desktop 6000. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
Eu 'ceam ca "Open in the same window" vrea sa zica ca (sic!): ai deschis browseru' cu fereastra mare si cand dai click pe un link, se sterge continutul ferestrei de deschidere si "in the same..." se deschide destinatia linkului. De nu-i asa, let me and all of us know, please!
Last edited by Ageamiu; 09-10-2001 at 07:09.. | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
Thunder, saru' mana. A durat ceva, dar, in sfarsit, am inteles ce inseamna "in same window". Am setat asa cum ai zis si fereastra se deschide nu maximized, dar cat ecranul, e perfect functionala si nu se vede (cum se scria mai sus) butonul de inchidere al celei de dedesubt. E perfect. Multumesc inca o data. Teribil de stranie setarea. Iar ma duce gandul la Opera, unde ii spui cat sa fie fereastra. De cateva bune zile merge, dar n-am postat pentru ca nu-mi venea sa cred.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |