![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Mi s-a bushit hddu'... nu vreti sa vedeti cum arata root directory... anyway, partitiile sunt ok. CU CE RECUPEREZ DATELE? plz, e super urgent. tx.
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread Last edited by Sammy[BOFH]; 29-09-2001 at 22:23.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu prea am reusit sa fac mare lucru cu el (sta o groaza sa gaseasca ceva, si zice ca celalalt hdd e bushit (fals) si sa stau sa salvez pe diskete mor) altceva? si la fosi oricum nu merge.
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
ndd a picat cu brio (stiam ca are undo si d-asta l-am folosit) easy recovery de windoze se misca infect. acum am facut disketa de dos. lost & found nu vrea sa-mi scrie pe celalalt HDD. CE SA FAC???
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
daca ti s-a stricat doar o partitie poti salva datele de pe partitia stricata pe partitia buna. daca nu, incearca sa schimbi ordinea hdd-urilor (master/slave) poate o sa le vada bine lost & found. sau pune un hdd pe Primary altu' pe Slave. Ar trebui sa mearga cu Lost & Found | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
mai e o chestie, tiramisu. nu shtiu daca o mai am, daca ai nevoie da-mi un mail shi tzi-o trimit luni(sa-mi spui ce part era - NTFS sau FAT32).
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
tiramisu era bun, il am si eu pe un cd, dar e de dos si din cate imi aduc aminte nu salveaza LFN-urile... si aveam nevoie de ele... L&F nu a vrut sa salveze nici de nebun pe alt hdd si da, vroia sa salveze pe diskete, dar... muream ![]() pana la urma am folosit easy recovery pro... si mi-am bagat picioarele in ele de mp3-uri si de filme. si asta a fost... am recuperat sursele de la progu' de contorizare si cam atat... si cica am writer
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Eu am folosit cu succes Easy Recovery de la fosi pe un hard de 3,5G din care 400 M (!!!) erau deja bad-uri... Alt program nu am incercat.
__________________ a.k.a. windmaster... Antec SX 1040BII system enclosure; Intel Pentium III 550E @ 645MHz; MSI 6163 BXMaster; 1.0GB SDRAM PC133; Quantum Fireball CX13.0A+Western Digital Caviar WD800JB+Western Digital Caviar WD400JB; Plextor PX-W4824A+Plextor PX-716A+Toshiba DVD-Rom SD-M1612; Genius SP-G16+Tesla Sound System on Sound Blaster Live! Player 1024; Philips Brilliance 107P20 on Gigabyte Ati Radeon 7000E 32MB DDR; Microsoft Wireless Laser Desktop 6000. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
in cazul meu, Easy Recovery a functionat perfect, celelalte programe nereusind sa recupereze toate datele
__________________ ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz .. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |