![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 Location: Bucharest |
Stie cineva un soft bun pentru folosit modemul pe post de telefon? Am incercat diverse, dar ba merg dar n-am crack la ultima versiune, ba nu merg si nici n-am crack, ba nu-mi plac! Asa ca poate are cineva vreo sugestie! Folosesc un modem extern cu chipset Rockwell, casti cu microfon atasate la el si Windows XP. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| IAmThe1: Fara modem voice nu poti sa trimiti/samplezi audio de pe linia telefonica. Iar ca sa folosesti placa de sunet, ar trebui un montaj electronic care sa faca adaptarea de impedante/etc cu linia telefonica... Mai mare daraua decat ocaua ![]() ![]() .Baj bajeti, chiar ma batea gandul sa scriu un soft de felul asta, ca n-am fost multumit de nimic din ce-am vazut. Bagati si voi care sunteti interesati cam ce ati vrea sa faca, si poate, intr-o luna, doua il aveti moca. ![]() ![]()
__________________ Disclaimer: The author of this post blah, blah... Sau pe scurt: nu garantez ca nu spun tampenii... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 Location: Bucharest |
E ciudat ca in WinXP la accessories>communications nu mai e phone dialer. Dar se gaseste in Program Files>Windows NT. Pana la urma merge si asta. Insa am o problema: la programul asta ca si la alte cateva, cand sun merge O.K., numai ca nu pot sa vorbesc, doar sa ascult. De unde o fi problema, ca alte programe merg din start perfect! (in CallCenter nu aveam probleme d-astea, si presupun ca e o setare pe undeva).
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 Location: Bucharest | Quote:
Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |