![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 | Dvd & Tv-out
Stie careva cum pot sa redau pe TV-OUT DVD PlayBack? Pina acum am incercat vreo 3 softuri si nici unu nu a vrut sa mearga. In manualele unor placi video chiar scrie ca nu poti reda DVD pe TV-Out...dar de ce? Chiar nu exista nici o solutie?
__________________ "Nu exista tortura mai nemarginita pentru om ca propriile ganduri." John Webster | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
Mda......intrebarea cred ca e destul de clara..... Cum pot reda de pe TV-OUT? Prietenul meu are un laptop cu DVD si SVGA cu TV-OUT..... E ceva neclar? Merci de deranj oricum...
__________________ "Nu exista tortura mai nemarginita pentru om ca propriile ganduri." John Webster | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Hit ANY key... Join Date: Feb 2001 Location: Undeva, in afara bucurestiului... |
Nu prea poti din cauza protectiei dvd-urilor Nu stiu exact daca protectia se refera la softul de redare si/sau unitatea dvd. Poate cu un program de gen dvdrip...
__________________ Dupa mine potopul... | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Mersi | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
Am rezolvat problema intre timp. Era undeva o setare care stabilea care dintre monitoare este cel principal (laptop-ul sau TV-ul). Filmul ruleaza doar pe cel principal. Cit despre claritatea imaginii nu am decit cuvinte de lauda. Este impecabila. Vezi sa nu ai niste drivere veki/neadecvate. Bafta.
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Softul care decodeaza si afiseaza filmul de pe DVD habar n-are daca il afisezi pe monitor, tv, lcd, plasma, proiector, whatever...
__________________ Join The Mobile Tracking System Project! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |