![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Problema cu un program...
Am o problema destul de ciudata cu un program facut in Visual Basic care pe un P II la 400mhz si Win 98 SE merge si pe un P III la 700 mhz cu Win Me nu merge raportand o eroare "Runtime error:Type mismatch". Daca stie cineva care poate fi problema il log sa ma ajute deoarece am mare nevoie de programul asta. Multumesc anticipat. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
am mai auzit de o problema similara, se refera la faptul ca anumite bibloteci sau librari contin functii care pe frecvente mai ridicate crapa pur si simplu persoana in cauza mi-a povestit cum un programel autostartabil gen agenda cu data nasterii a catorva prieteni, impartit la mai multa lume pe vremea Pentiumurilor MMX, cand au trecut toti prin upgrade-uri de 500Mhz (Celeroane in gneral) l-au sunat si l-au injurat si el a rescris codul in C si asta a fost | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Nu ar trebui sa aiba nici o legatura procesorul/frecventa/etc. Problema cu VB-ul este ca tre' sa instalezi o tona de chestii pe langa aplicatia propriu-zisa (minimal runtime-ul cu versiunea potrivita + controalele ActiveX pe care le foloseste programul, commctrl etc, etc). De-asta nu suport eu VB ![]() ![]() .
__________________ Disclaimer: The author of this post blah, blah... Sau pe scurt: nu garantez ca nu spun tampenii... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2001 Location: nowhere |
Ar fi o sansa daca mesajul de eroare apare dupa lucrul intr-un control de tip data, asa ca verifica Regional Settings. Inca o data iti spun, daca e cazul de mai sus...
__________________ what's cooking here, guys !? | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Type mismach - e genul de eroare care apare la afisarea unor obiecte de tip label, text, etc, care incerc sa afiseze caractere invalide. De obicei apare in cazul unor programe VB compilate pe un sistem de operare cu langauge&preference diferit de systemul pe care va rula aplicatia. De exemplu: compilezi si faci kit pe un windows english, apoi incerci sa vezi daca merge pe unul cu italiana de exemplu. Crapa! Nu tine. Subiectul e mai delicat. Ar trebui incluse niste dll de langauge pentru chestia asta, momentan nu mai stiu care era solutia, dar era sigur afisata in MSDN library.
__________________ Ma mai gandesc... | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |