![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am un laptop Ilufa care ie cam veki, adica de vreo 5 ani sa zic..? Are un procesor Pentium la 133 cu 40 mb ram, hdd 4 giga. Vreau si eu sa il folosesc sa-mi scriu lucrarea de diploma.... Problema e ca trece de bios ( cam greu ) dupa care ecran negru si gata nu mai misca nimic...nu tu windows, nu tu meniu de safe mode, step by step...etc Am citit pe versiunea bios si scrie asa: Phoenix bios V.4.04.1.24.2 copywright Phoenix tehnologies 1985-1994.Am inteles de la cineva ca versiunea bios pe care o are, sigur nu e flash, ca e prea veche. De la ce poate fi? Bios, ori este posibil sa fie ceva fizic? Sarumana mult!
__________________ I wish that all the people in the world would understand that money can be printed, but family and friends cannot. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Are instalat sistemul de operare? De fapt, cum ai putea sa stii raspunsul la intrebare? Ne aflam in fatza unei masini "noi". Sa incepem instalarea; as zice un Win 95... Are vreun pic de floppy? Daca n-are CD ROM (sigur n-are), ne-ar trebui kit-ul de instalare pe diskete. Vad ca are BIOS pana in 1994. Poate ca nu poate lucra decat cu Win 3.1?
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |