![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Intrebari la care as vrea maxima seriozitate 1.se poate sterge dirul Pchealth fara urmari asupra os ului ? 2.se poate sterge dirul Driver Cache fara urmari asupra os ului ? 3. ce face dirul repair 4.ce face dirul C:\WINDOWS\system32\wbem 5. cum scot screenul cu welcome de la inceput 6. cand sterg ceva din win imi apare 2.jpg - cum fac sa ii dau calea catre kit ( kitul e pe hdd sau pe cd rom insa in alt dir decat pe cd ul original) 7.de unde fac rost de o versiune de Norton utilies care sa mearga sub Nt( xp) 8.ce face System Volume Information si cum fac sa nu mai apara pe fiecare partitie 9. la care din fisierele de mai jos se poate renunta fara a afecta mersul Xp ului ( si daca se poate CE fac fiecare ) ntldr ntdetect.com IMAGE.DAT BOOTSECT.DOS -banuiesc ca este copia sectorului de boot de pe vremea cand eram in 98 ( gresesc) ? boot.ini -stiu ce face hiberfil.sys - care e diferenta intre hiberfil.sys si pagefile.sys si cum il pot scoate IO.SYS - mai trebuie astea ? MSDOS.SYS -mai trebuie astea ? pagefile.sys -este fostul win386.swp 10. cum fac sa micsorez timpul de fade al menurilor ? ( nu vreau sa ii dau disable) 11. cum fac sa micsorez timpul de shut down caci dureaza groaznic de mult ( banuiesc ca scrie ce este in ram in pagefile ) 12. de ce nu merge sa micsorez marimea page fileului ? (vezi 1.jpg) 13. cand am sters dirul Recycled din c: a aparut un dir Recycler care nu vrea sa fie sters - cum fac sa scap de el ? 14. cand dau click dreapta pe desktop si scot la arange icons "Show Descktop Icons" toate iconurile de pe desktop dispar ( ceea ce este bine) , insa nu mai pot sa fac casute de selectie cu mouseul ( care este activitatea mea prefereata in win ) - cum sa pot face casutele de selectie iar ?15. cu ce comanda/script/shortcut pot apela direct device managerul ?
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
9. ntldr - incarca sistemul NT LOADER - NU STERGE ntdetect.com - NU STERGE IMAGE.DAT - ???? BOOTSECT.DOS - STERGE-L boot.ini -stiu ce face - Stai calm hiberfil.sys - fisierul pe care il foloseste cand hiberneaza. Daca nu folosesti hibernarea, dezactiveaz-o de la Power si scapi de fisier IO.SYS - mai trebuie astea ? - LOGIC ! MSDOS.SYS -mai trebuie astea ? - LOGIC ! Te deranjeaza ? pagefile.sys -este fostul win386.swp - AI DREPTATE ! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
7. Exista NU 2002 pt. XP (il am eu) dar nu e cine stie ce. link ai ? 10. Cu Tweak UI hmmm parca are doar ptr meniul de la mouse nu si ptr restul la 8 parca am pus imaginea NU vrea ...... hiberfil.sys de unde o dezacivez ( ca sa vezi lenea )
|
| | #7 (permalink) | ||
|
1. Nu-ti recomand 2. Poti sa-l stergi dar e ca si cand ai sterge INF-urile din 98. Adica ramai fara driverele alea cu care vine el. 3. Acolo-si face el back-upu la registry cand are chef. btw: e nasol sa ai probleme cu registrii in XP. Mare bataie de cap sa ii refaci ... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
la 10: HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop faci cheia MenuShowDelay daca nu e deja.... recomand valoarea 400... aaaa.....da...pt. chestii mai AUTO...scoate Customizer XP http://www.tweakfiles.com/allinone/customizerxp.html | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
da....link-u ala nu e bun . use this : http://soft.cpatch.org/sharepg/customizerxp.htm Am auzit/citit undeva de Microsoft Management Console (mmc) si de-acolo le-am mai nimerit eu | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Tweak Files is now officially closed... Our parent company, C|Net, has decided to close the doors to this website. The move is strictly due to the lack of money coming in from Internet advertising and the strong cost of ftp sites. super deja mi-ai rezolvat o mare parte din problemele ramase
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Tweak Files is now officially closed... Our parent company, C|Net, has decided to close the doors to this website. The move is strictly due to the lack of money coming in from Internet advertising and the strong cost of ftp sites. THANK YOU to everyone who has supported us through the years and we wish you all luck in finding another site to download from -- We know it's not going to be easy. :-) You are the weakest link, goodbye!
__________________ Neca eos omnes. Deus suos agnoscet. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Am pus link-u bun pana ati postat voi... google to the rescue ! Ia uite alt site ce pare meseriash : http://www.tweakxp.com/ | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |