![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| norton ghost & win xp
mare fan norton ghost am incercat sa fac o imagine la win xp instalat pe o partitzie ntfs creata de setup-ul de xp. nu mi-a mers zicand ca nu poate citi volumul drive-ului sau ceva de genu asta, asta cu versiunea de dos a ghost-ului. am luat ver. de windows (norton ghost 2001)dar acolo nu am gasit softul de facut imagini, de citit, de facut diskete bootabile da, dar de facut imaginea nu ! apoi am vazut pe site-ul symantec ca a aparut norton ghost 2002, dupa ceva chinuri am facut rost de el dar la fel, nu gasesc cu ce sa fac imaginea ... care e smenu` ? sau stitzi alt program care sa faca acelasi lucru ca si norton ghost (imagine la o partitzie si apoi restore) ?
__________________ Neca eos omnes. Deus suos agnoscet. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Vezi ca in Norton System Works 2001 ai Norton Ghost. Il instalezi si faci o discheta de boot din meniul lui. Bootezi si iti va face dump la orice partitie (NTFS4,5,XP,linux etc) Eu il folosesc intens ca am de instalat cate 10-200 de PC-uri odata si doar nu dau setup ca nebunu daca au acelasi hardware ! Daca vrei iti pot trimite numai exe-ul. il pui si tu pe o discheta bootabila de win98 si pe urma bafta ! cipix@sysware.ro cipix@xnet.ro
__________________ Zambeste, maine va fi mai rau... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |