Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-10-2001, 02:16   #1 (permalink)
senior intruder

xp vs whistler

de fraier ce sunt, am renuntat la my old whistler si am pus si io ceea ce multi de aici considera adevaratul xp. Timp de cateva saptamani am stans destule motive de a ma reintoarce pe "batrinul" meu whistler. Asa ca formatez frumos partitia cu xp, dau drumu' la setup, scaning, copy files, restart...si surpriza! Dupa ce scaneaza hardware-ul din pc si incarca driverele necesare, apare un blue screen cu ceva de genul:
Fatal eror, setup stopped to prevent damage to ur hardware. Daca e prima oara sa dau restart, daca nu, am pus-o...aka virus, scandisk dupa bad-uri&shit...

De o zi si ceva ma chinui sa rezolv problema si nimic. Am vaga impresie ca xp mi-a dat lock pe mbr...ati mai patit careva asa ceva?

Ca sa evit intrebarile stupide...da, am dat fdisk mbr, am instalat 95/98+upgrade=nimic

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2001, 11:02   #2 (permalink)
Registered User

Talking

Cred ca xp-ul se razbuna pe tine

roflash is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2001, 20:31   #3 (permalink)
senior intruder

posibil ... dupa 2 zile de lupte crancene, m-am dat batut. Nu exista absolut nici o posibilitate de a reveni pe whistler Asa va am revenit (cu frica) la xp...doamne ajuta

whistler's father

Old 07-10-2001, 02:55   #4 (permalink)
Registered User

Slider's Avatar

In locul tau as pune win2k Adv. Server + SP2. Nu am ce sa-i reprosez!
Antec SX 1040BII system enclosure; Intel Pentium III 550E @ 645MHz; MSI 6163 BXMaster; 1.0GB SDRAM PC133; Quantum Fireball CX13.0A+Western Digital Caviar WD800JB+Western Digital Caviar WD400JB; Plextor PX-W4824A+Plextor PX-716A+Toshiba DVD-Rom SD-M1612; Genius SP-G16+Tesla Sound System on Sound Blaster Live! Player 1024; Philips Brilliance 107P20 on Gigabyte Ati Radeon 7000E 32MB DDR; Microsoft Wireless Laser Desktop 6000.

Slider is offline    Reply With Quote
Old 07-10-2001, 21:44   #5 (permalink)
senior intruder

Nu exista nimic pe lumea asta care sa ma faca sa renunt la xp, si trust me, stiu ce zic, mai ales ca in decembrie o sa am un an de cand folosesc "gama".... Singura problema este, ca pe xp ma simt nesigur cu vagi tente paranoice. De aceea am vrut sa ma si intorc la whistler, care de fapt este tot xp, insa inca nu are inca implementat self security, spionajul&shit like this...o capodopera.

Old 07-10-2001, 23:13   #6 (permalink)
Registered User

daca tot e vb de xp, am si eu o nedumerire cu autentificarea la microsoft , care e faza?
si daca xp pro versiunea 2002 e beta.
deci?

Morphy^ is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2001, 00:00   #7 (permalink)
Registered User

EvilGod's Avatar

Morphy^ : final e buildu` 2600, cel putzin din cate stiu eu.

EvilGod is offline    Send Message via Google Talk to EvilGod Reply With Quote
Old 08-10-2001, 00:10   #8 (permalink)
senior intruder

pt. xp primesti o licenta de folosire pe termen de 30 zile. Ca sa poti folosi in continuare acest software va trebui sa-l activezi cu ajutorul unui cod primit de la MS. Acest cod poate fi obtinut prin telefon ori in direct prin 'net pe baza licentei preliminare.

Old 08-10-2001, 00:22   #9 (permalink)

Quote:
For the first time ever for me in Windows XP 3dfx Tools is working! I managed to get a game of Operation Flashpoint in running Glide! The best bit is that it works! YEY

Updated : I have found out that the drivers are for voodoo 3's mainly, and so only one VSA 100 chip is used on the Voodoo5, to solve the problem try getting 3dfxvsm.sys and 3dfxvs.dll from the original voodoo 5 driver set it may work better. also try swaping the glide2x with drivers from the original driver set, these could help with some speed issues.

http://www.iced3d.com/~fantom/vx-wxp-1.01.exe

String imi pare rau ca iti invadez threadul dar nu ma vrut sa fac unul nou pe tema asta. Sorry

Zyklon5 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules