![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| DE CE? AKA Bulangeala pe fata (XP, CD-RW, filme)
Sunt cam racit... cobza... Si in lipsa de alta ocupatie, am zis sa ma uit si eu la filmele pe care le am pe cd-uri de o groaza de timp si nu le-am vazut.... Bag cdu' in CD-RW, instalez DivX 4... good... windows media player (deja nu mai conteaza care) sub winXP... se vede ca dreq... bucati lipsa, alea alea, si din cand in cand mai da si erori WMPlayer damn! iau alt codec... si altul... si altele... zic "ma, e busit cdu'" ![]() bag altu... same... si asta? ![]() bag altu' pe care il vazusem... la fel... DAMN! (toate erau divx-uri)... imi aduc aminte ca mai am un cd-rom 6x. STUPOARE: merge!!!DAMN! DAMN! DAMN! de ce pe ala da si pe asta nu? il las in pace pe 6x, m-am convins ca merge cd-ul respectiv... il scot chiar de pe ide, sa fiu sigur... nika... copiez filmul pe hdd (cu RW-u')... tot prost se vede... mpeg... dat... avi... toate la fel... ce am pe hdd merge ok... raitaru' iar stiu ca nu are probleme... m-am jucat lod pe el o gramada... si am incercat si dupa asta si merge... intrebare: CE DREQ ARE??? ar fi solutia cu 6x-ul, numai ca pe (unele) de 700 mb nu mi le citeste
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
cum dreq sa nu le fi scris cum trebuie cand merg pe alt cd-rom??? bag altu' pe care il vazusem... la fel... DAMN! (toate erau divx-uri)... => seeeeeeeeeeeeee... la fel face si cu alea care mergeau inainte (Me)
__________________ Hi, I'm a signature virus. plz set me as your signature and help me spread | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Sammy s-ar putea sa afli raspunsu aici....http://firingsquad.gamers.com/features/winxpfuss/
__________________ .... | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
In cazul asta CD-ROM-ul citea corect CD-urile, fara erori, care insa aparea la transmiterea lor pe IDE... Era un programel in MS-DOS care iti spunea daca CD-ROM-ul are sau nu optiunea de a citi cu erori, sau mai corect - de a opri partea ce se ocupa cu corectia erorilor. Insa pana acum nu am vazut nici unul sa stie asta. Cred ca ar fi dezastru !
__________________ Best regards, Dj Lyon | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |