![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 | Instalarea Windows XP pe un hard disk SATA
Mi-am cumparat un HP Pavilion dv5-1191 cu windows vista pe el... Am vrut sa bag xp-ul...si... minune.. nu merge... . Vazand asta am intrat in BIOS ( mai facusem eu unui prieten... am schimbat de pe AHCI pe ATA si a mers apoi)... HP nu are optiunea asta in BIOSSie cineva alta metoda de a instala XP????? Mai are cineva HP Pavilion? Imi trebuie si drivere... )) | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
foloseste nlite ca sa integrezi driverele s-ata , bafta . nLite - Deployment Tool for the bootable Unattended Windows installation
__________________ C.ash R.ules E.verything A.round M.e | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
Dar normal, ai grija sa ai tot inainte sa dai format ca sa te scutesti de probleme. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Merge si cu drivere generice in general, exista multe versiuni de xp cu tot felul de chestii preinstalate printre care si drivere de sata. Majoritatea sunt prost facute, recomand doar Vienna Edition care are si sp3. In caz ca nu reusiti puteti incerca un mic truc si anume AHCI din bios. Pur si simplu pacaliti sistemul ca HDD-ul aflat in dotare este IDE | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |