![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Aici sunt niste OS-uri interesante pe care le stiu va rog sa mai adaugati! DexOS SolarOS MonaOS KolibriOS TAJ OS MenuetOS Derrick Os MikeOS KubeOS AmigaOS Syllable AtheOS SkyOS Minix Miraculix eComastation(vechiul OS/2) FreeDOS ReactOS LynxOS Amoeba Haiku FreeBSD PC-BSD DragonFlyBSD QNX IRIX CP/M MorphOS Zeta RISC OS EROS Research Operating System GEOS XINU | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Treaba ar fi "hai sa ne dam mari ce stim noi si nu stiu altii" = really lame 4 sure.
__________________ Reparatii laptopuri la cele mai bune preturi / Cumpar laptopuri defecte sau semifunctionale Contact: 0767.946.391 / 0721.406.509 ; Yahoo Mess.: gabi_baloi; E-mail: gabi_baloi@reparatii-laptopuri.ro | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: timis | sal
da sigur,iso de pe torrenti.
__________________ http://forum.computergames.ro/42-har...un/page-4.html | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Deschide aici thread: Software - Computer Games Forum
__________________ Nici eu nu mai cumpar de la PC Garage. Povestile horror complete aici: Cazul "Agariciul cu barbă" , "Canci" garantie la PC Garage , Hoţie la drumu' mare !!! -->>TU<<-- ce motiv mai ai sa cumperi? Dă pe goarnă si scoate-i pe minus!!! | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
intentia ta este laudabila, te invidiez pentru timpul liber pe care se pare ca-l ai la dispozitie , dar roaga-l pe unul dintre moderatori sa-ti mute topicul in aria de discutii software. aici e mica publicitate
__________________ Ofer (gratuit ) invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.--------- [Cumpăr] SODIMM 2GB DDR2-800MHz SAMSUNG "If the world that we are forced to accept is false and nothing is true, then everything is possible." | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Sa fie si unul de al tau... Nu ai mentionat PCLinuxOs care e super tare.Daca nu ar fi jocurile din windows demult treceam fara regrete la acest sistem de operare.Asa merg in paralel cu Win Xp si cu PcLinuxOs.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |