![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Cum sa ruleze Apple pe PC, Apple e un brand... e ca si cum ai intreba: este adevarat ca se poate rula sony pe pc??? Daca te referi la Mac OS X, da - pe unele configuratii poate, dar nu cel oficial, doar ceva versiuni modificate si evident piratate (banuiesc ca nu esti integrator OEM). Cam despre asta se vorbeste pe net, dar regulamentul nu permite astfel de discutii si aici. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| OSx86 Project | InsanelyMac Pe lantul de magazine online torrent gasesti de cumparat imagini de dvd-uri OSx86 care ruleaza pe hardware non-apple. Have fun.
__________________ codetaku | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
va multumesc mult am sa incerc varianta lui aurasdoom si revin! -------------------- Editare ulterioară -------------------- XSamSung un mac osx vreau normal sa imi ruleze pe pc-ul meu!ma poti ajuta? Last edited by dorosmircea; 09-02-2009 at 02:22.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
In alta ordine de idei OSx86 Project a fost luat la raspundere la putin timp dupa infiintare si o perioada buna au fost offline. Dar acum vad ca functioneaza din nou... Poate neoficial, aproba si Apple pirateria in prezent. Au gasit o oportunitate sa atraga utilizatori de Windows spre Mac OS X, cum pirateria a propulsat Windows-ul, spera si Apple la ceva similar. Intra in linkul dat de aurasdoom si intra pe "Forum" o sa gasesti acolo toate informatiile necesare. Dar nu exista nici o garantie, ca o sa fie functional in totalitate sub sistemul tau. Eu nu am incercat, sunt cam primitive solutiile actuale si consider ca nu are rost sa-mi bat capul cu ele. Sunt multumit de Windows si Linux ca alternativa. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |