![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Flood somebody
Ok, se da urmatoarea problema: Server de CS 1.6 Non Steam, intra codati la greu.. le dau ban, intra iar , dar cu alt ip ce scumpic nu? Nu pot sa le dau ban pe clasa, pt ca intra si alti jucatori cinstiti culmea, din aceeasi clasa, este sacrificiul prea mare ca sa dau asa ceva... si am ajuns la urmatoarea concluzie: cel mai bine ar fii, sa le floodez PC-ul.. neortodox, stiu, dar totusi sunt niste codati nesimtiti, prost educati. Daca am IP-ul lor, cum ii floodez? De asemenea, ar fii mai bine daca as putea sa ii floodez dupa adresa de MAC, nu? Ca altfel, isi schimba IP-ul si gata... desigur, isi pot schimba si adresa de MAC, dar macar poate nu le vine ideea in cap asa repede.. Concluzie: Cum floodez un IP , sau si mai bine, un MAC ? In ideea ca nu se poate discuta aici tema aceasta, astept un PM sau pe YM: speed_is_everything Multumesc anticipat. Cu stima, Sorin.
__________________ ~ Don't Hate The Playa`... Hate The Game ~
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2008 Location: Iasi |
Nu stiu ce sa spun exat despre ce ai putea face,dar stiu ce a patit un prieten acum ceva vreme.Omul juca cateodata codat,cu wallhack cs 1.6.A intrat odata pe un server (nu stiu daca romanesc sau nu) unde aia si-au dat seama ca e codat.Nu stiu exact ce i-au facut,dar deodata a inceput sa i se miste foarte sacadat (ceva de genul ca misca mouse-ul acum,dar pe ecran aparea peste 5 secunde).A resetat pc-ul,a dat sa incerce din nou dar aceeasi problema,pana si in meniu sacada o groaza.Singura solutie a fost "procurarea" altei versiuni de CS 1.6. Adminii de pe respectivul server i-au "stricat" ceva in fisierele jocului,metoda foarte buna pt a scapa de codati...pana nu reinstaleaza jocul,nu il mai poate folosi. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
second internet provider cu banda infima si ping mare. gateway interpus intre server cs si infractor sau orice altceva capabil de a modifica routarea. se observa ip infractor, se modifica tabele routare a.i. infractorul sa se mute pe alternate ISP. banda mica ar trebui sa il indeparteze de serverul vostru. sau FW pe care blochezi clasele care-ti produc probleme apoi dai allow pe IP-urile bune cand il banezi nu il bana din administrarea de cs(daca exista asa ceva) ca-si da seama. baneaza-l fizic. asa o sa creada ca serverul e down.
__________________ nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau-bau ! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Îşi schimbă IP-ul şi se prinde imediat că nu e down. Nu ai ce-i face dacă totul depinde exclusiv de IP. Cu Steam înţeleg că se poate identifica fiecare cont în parte, aia e metoda cîştigătoare.
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |