![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 | probleme vista
sal tuturor si doresc sa deschid un nou topic cu niste probleme...as dori raspunsuri la urmatoarele intrebari.. 1.am facut doua partiti C de 19 gb si D 210 gb as dori sa maresc cumva partitia C deoarece nu mai este loc pe partitia C si nu doresc sa reinstalez vista.2cum pot face vista de la 64 bit la 32 bit am citit pe net ca exista o modalitate.3cum pot face overclock deoarece nu imi arata in bios nimic de genul,legat de overclock...multumesc
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Pt problema nr 1 foloseste paragon partition manager 9 si ai optiunea expand sau resize nu mai stiu exact.Programul asta l-am folosit si eu tot pt extindere C:,creeare partitii e.t.c si este foarte intuitiv.Pt oc nimeni nu te poate ajuta daca nu dai ceva detalii despre sistem...mb/cpu/ram/vga and shit
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: Bucharest |
Daca ai fisiere importante, mai bine nu te apuca pentru ca risti sa dea programul o eroare sau Windowsul si sa ramai fara ele. Ce-a mai "safe" operatiune este sa golesti HDDul si sa reinstalezi windowsul de la capat.
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 |
1.acuma descarc rogramul acela..2.asta e dar asa ca intrebare care eset mai bun pe 64 sau 32?3.am 1 gb ram procesor dual-core 1.8 video 7300 cu 256 placa de baza intel stiu ca e dar nush de care un tv tuner tv 2000 xp si o placa audio creative 5.1..
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Poti sa folosesti GParted, este free si foarte bun: Queen soft - Tutoriale, software freeware: Cum sa repartitionezi, fara pierdere de date | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 |
sal multumesc mult am reusit cu partitia si cu windowsul dar cu overclock-ul nu astept ceva ideii,pareri si am o problema am citit ca la monitorul meu rezolutia recomandata este de 1680 cu 1050 iar pe mine nu ma lasa decat 1600 cu 1200 iar daca ii dau hide resoltuion adika daca debifez imi apare direct 1768 cu 992.poate fi de la cablu am luat unul nou deorece celalat era un cablu ieftin si se vedea foarte urat am dat pe el 40ron si este foarte gros..mi se pare ca eset svga...
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |