![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Salut! ![]() Folosesc de o vreme incoace K-Lite Codec Pack cu ffdshow dar am observat ca unele filme (cu bitrate destul de mare) au calitate slaba prin el. As vrea sa stiu daca a mai experimentat cineva pentru fiecare: DivX - DivX, Xvid sau FFD ? XVid - DivX, Xvid sau FFD ? H264 - AVC sau FFD ? dupa ce instalat (si dezinstalat) AVC se vede mult mai bine, desi mananca procesorul M-ar mai interesa si alte optiuni care ar putea imbunatati calitatea imaginii pentru LCD (pe CRT nu am probleme), am vazut: - skip H.264 inloop deblocking - postprocessing (cat mai mult posibil) Folosesc Windows Media Player 11 fara VobSub in Vista 32-bit. Multumesc! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Nu ma mai joc cu codecpack-uri chinuite de multa vreme. Incearca KMPlayer - acesta e un player care vine cu codecuri integrate. Nici nu are nevoie de instalare, deci nu-si imprastie filtrele prin tot sistemul, dar suporta si filtre exterioare. Eu tin "Blur" activat si mai are si "Postprocessing" daca e cazul si diferenta se vede, asta pe LCD. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
apare procesul, dispare procesul - si cam atat... pacat/merci | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
) care-l recomanda si pe forumurile locale si acum vad ca-l folosesc muti. Cautam un fronted pentru Mplayer si am dat intamplator de el un site Korean. Vezi sa nu ai ceva virus de executabil sau ceva in genu, nu sti ce pierzi. ![]() LE.Aha, atunci e de la versiunea Lite de Windows, ceva necesar lipseste din Win-ul ala dezbracat. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
nope 1435 nu merge pe vista nlited. am gasit niste setari cu postprocessing maxim si Blur&NR / Denoise3D (luma=0, chroma=0, time=5, HQ=On) pentru ffdshow, arata oarecum rezonabil. am inteles ca divx pro e cel mai bun dar ala e pe bani :P in orice caz, multumesc pt ajutor.. daca gasesc cheia dau un anunt
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |