![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Linux software install
Salut, Incerc sa instalez acest software, pe Ubuntu 8.0.4: DISTRIB_ID=Ubuntu DISTRIB_RELEASE=8.04 DISTRIB_CODENAME=hardy DISTRIB_DESCRIPTION="Ubuntu 8.04.2" Iata output: florinb@octopus:~$ dpkg -f octopussy_0.9.8.8_all.deb Depends | sed s/,//g adduser debconf apache2 syslog-ng nscd perl sudo mysql-server libapache2-mod-perl2 libapache-asp-perl libunix-syslog-perl libxml-simple-perl libcrypt-passwdmd5-perllibdbi-perl libdbd-mysql-perl libsys-cpu-perl libdate-manip-perl libgd-graph-perl libnet-scp-perl libnet-telnet-perl libnet-xmpp-perl libmail-sender-perl libnet-ldap-perl librrd2 rrdtool htmldoc liblinux-inotify2-perl libcache-cache-perl libproc-process-perl liburi-perl libproc-pid-file-perl libwww-perl florinb@octopus:~$ sudo apt-get install adduser debconf apache2 syslog-ng nscd perl sudo mysql-server libapache2-mod-perl2 libapache-asp-perl libunix-syslog-perl libxml-simple-perl libcrypt-passwdmd5-perl libdbi-perl libdbd-mysql-perl libsys-cpu-perl libdate-manip-perl libgd-graph-perl libnet-scp-perl libnet-telnet-perl libnet-xmpp-perl libmail-sender-perl libnet-ldap-perl librrd2 rrdtool htmldoc liblinux-inotify2-perl libcache-cache-perl libproc-process-perl liburi-perl libproc-pid-file-perl libwww-perl [sudo] password for florinb: Reading package lists... Done Building dependency tree Reading state information... Done E: The package octopussy needs to be reinstalled, but I can't find an archive for it. Din pacate, e prima oara pe Ubuntu (Debian based) si nu prea stiu ce sa fac in acest caz. Multumesc anticipat.
__________________ Cea mai scumpa si rara resursa pentru om este timpul, paradoxal acesta este infinit! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ai respectat cerintele? Before installing Octopussy, be sure to have installed: Quote:
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Şi încearcă şi 'dpkg -i'. Sau mai bine, deschide fişierul deb direct din managerul de fişiere cu dublu click, dacă ai Ubuntu o să te ajute el la faza asta. Adică o să-ţi zică ce mai trebuie instalat etc.
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
De mentionat ca nu am instalat X-server si am ales Ubuntu tocmai pentru ca e Debian related, a.i. sa pot parcurge primii 4 pasi de instalare, si sa evit sa instalez fiecare dependinta by hand. Nici cei de la Octopussy support, nu inteleg de ce nu merge. O sa revin cu detalii, dupa instalarea de Debian. L.E. am instalat Debian 2.6.26-1-686 si am instalat toate pachetele: adduser debconf apache2 syslog-ng nscd perl sudo mysql-server libapache2-mod-perl2 libapache-asp-perl libunix-syslog-perl libxml-simple-perl libcrypt-passwdmd5-perllibdbi-perl libdbd-mysql-perl libsys-cpu-perl libdate-manip-perl libgd-graph-perl libnet-scp-perl libnet-telnet-perl libnet-xmpp-perl libmail-sender-perl libnet-ldap-perl librrd2 rrdtool htmldoc liblinux-inotify2-perl libcache-cache-perl libproc-process-perl liburi-perl libproc-pid-file-perl libwww-perl. L.L.E Doar librrd2 nu l gaseste.... cine ma poate ajuta sa l gasesc: W-Debian:/home/florin# dpkg -i octopussy_0.9.8.8_all.deb Selecting previously deselected package octopussy. (Reading database ... 28901 files and directories currently installed.) Unpacking octopussy (from octopussy_0.9.8.8_all.deb) ... dpkg: dependency problems prevent configuration of octopussy: octopussy depends on librrd2; however: Package librrd2 is not installed. dpkg: error processing octopussy (--install): dependency problems - leaving unconfigured Processing triggers for man-db ... Errors were encountered while processing: octopussy Am gasit doar http://packages.debian.org/lenny/librrd-dev] asta dar aici vad alte dependinte.... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Am reusit dupa inca o reinstalare de Debian sa l fac sa mearga; Multumesc pt suport !
__________________ Cea mai scumpa si rara resursa pentru om este timpul, paradoxal acesta este infinit! Last edited by laf; 18-02-2009 at 09:27.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |