![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: Targoviste | Dvd Burning Software
Spuneti-mi si mie o alternativa la Nero/Roxio, au devenit mult prea mari si au o multime de chestii inutile.. pt cd audio am, pt scriere imagini am, mi-ar mai trebui pt data disc.. multumesc anticipat
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Nero Lite este OK daca ai chef sa dai banii pe licenta. Altfel, CDBurnerXP sau ImgBurn. De Ashampoo nu mai vreau sa aud de cand au inceput sa ma spameze cu rahaturi. Apropo, ce faci cu 3 programe diferite pentru audio/iso/date?! Instaleaza unul singur care sa le stie pe toate.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Inca un vot pentru CDburner XP. Ashampoo are o versiune free, dar sincer nu se apropie de asta, iar Nero a devenit o gluma proasta.
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: Targoviste | Quote:
1 pt CD audio Burrrn este absolut superb,numai asa ceva face, are 2 mega 2 pt imagini Ultra ISO/Power ISO care oricum il am ainstalat pt drive virtual 3 un program care cu ajutorul vostru l-am gasit (CDBurner XP sau ImgBurn pt a face restul) P.S: ImgBurn e fostul DVD Decrypter nu? Acum sunt fericit ca ma pot lipsi de nero, tocmai ce si-a instalat un amic nero9 si a durat cam 15 min pe un sistem puternic, deci nici nu sunt curios.. multumesc de sfaturi. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |