Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 19-02-2009, 16:41   #1 (permalink)
Registered User

Despre powerpoint!

Imi poate spune cineva cate ceva despre powerpoint?
As dori sa fac o prezentare destul de ampla..singura problema pe care o am si care ma tot framanta e ca am vazut undeva un fel de launcher .exe care se deschidea si iti dadea posibilitatea de a alege ce prezentare sa alegi dintr-o lista(dar frumos personalizat).

Apoi,mai vreau sa stiu si cum poti face legatura dintre 2 slide-uri prin niste imagini sau cuvinte.
De exemplu,ai prezentarea si daca dai click pe un cuvant cheie(in timpul unui slideshow) te trimite automat la un slide pe care,in mod normal,nu il afiseaza in slideshow.

Scuzati limbajul prin care descriu "fenomenele" astea,dar nu prea le am cu termenii din powerpoint.

Multumesc oricui vrea sa ma ajute!

StefanFai is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2009, 17:24   #2 (permalink)
Registered User

din meniul Insert\Hyperlink, o sa te intrebe catre ce vrei sa fie linkul, in partea din stanga poti alege "Places in this document", apoi selectezi slide-ul dorit, pui textul pe care vrei sa-l afiseze si gata.
sau click-dreapta pe o imagine, apoi "Hyperlink...." si mai departe faci ca mai sus

slide-urile catre care pui link poti sa le faci "ascunse" (click-dreapta pe slide, apoi "hide slide")

desi ofera aceste posibilitati, nu uita ca Powerpoint-ul e de fapt o prezentare, nu o chestie interactiva. Daca incepi sa pui linkuri peste linkuri, poate ca n-ar trebui sa folosesti Powerpoint, ci altceva.

Smiley is offline    Reply With Quote
Old 19-02-2009, 21:23   #3 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Smiley View Post
din meniul Insert\Hyperlink, o sa te intrebe catre ce vrei sa fie linkul, in partea din stanga poti alege "Places in this document", apoi selectezi slide-ul dorit, pui textul pe care vrei sa-l afiseze si gata.
sau click-dreapta pe o imagine, apoi "Hyperlink...." si mai departe faci ca mai sus

slide-urile catre care pui link poti sa le faci "ascunse" (click-dreapta pe slide, apoi "hide slide")

desi ofera aceste posibilitati, nu uita ca Powerpoint-ul e de fapt o prezentare, nu o chestie interactiva. Daca incepi sa pui linkuri peste linkuri, poate ca n-ar trebui sa folosesti Powerpoint, ci altceva.
Merci mult,dar nu sti ceva despre partea cu launcher-ul?

Old 19-02-2009, 22:14   #4 (permalink)
Registered User

aurasdoom's Avatar

La file (sau la File->Export) ai optiunea Pack n Go

aurasdoom is offline    Reply With Quote
Old 10-04-2009, 15:49   #5 (permalink)
Registered User

Acum am zis ca ma apuc sa fac chestia aia.
Intr-un fel merge chestia cu pack-uitul,dar nu are launcherul ala frumos despre care vorbeam:
http://img5.imageshack.us/img5/1417/64259656.png

Asadar,cum pot rezolva problema?
Va rog,explicati babeste cum sa pun mai multe prezentari incorporate in launcherul ala,cum pot pune poza in fundalul launcherului...

Old 11-04-2009, 16:06   #6 (permalink)
Registered User

Bump pentru intrebarea de sus...

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules