![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | putin ajutor versiune de vista
pc: ASUS M2N-e SLI AMD X2 -3600+ 4gb Kingston hyperx 800mhz ASUS 7600GT 2xHDD Seagate Barracuda 500GB, 7200rpm, 16MB, SATA II (urmeaza in RAID) .. intrebarea mea este... sa pun vista pe 64-biti ca sa imi vada tot ramul..?! imi merg jocurile daca este pe 64-biti?.... imi merg aplicatiile ?!.. sau trebuie sa caut si aplicatii ptr 64-biti? are sens sa ma complic cu 64-biti ... ptr 4gb sau sa raman pe 32-biti ... si 3,25 gb ram !? | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
merg toate jocurile pe vista 64 si mai toate aplicatiile uzuale de 32. Vezi ca ai topic dedicat pt vista Posted via Mobile Device -------------------- Editare ulterioară -------------------- problema ar fi la driveri dar din configuratia ta vista le va instala mai ales daca ai sunet si retea integrat Posted via Mobile Device Last edited by Mitzone; 20-02-2009 at 02:09.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 |
Sau 3.25GB, depinde, sa nu mai vorbim de limitarea per aplicatie, specifica sistemelor de operare pe 32bit. In general merge orice aplicatie 32bit si pe 64bit prin WoW64 (windows on windows), mai putin unele aplicatii care trebuie sa instaleze drivere specifice, si neavand drivere certificate pentru 64bit atunci nu vor merge. Era cazul unor emulatoare de drive-uri virtuale de exemplu, dar majoritatea au deja versiune pe 64bit (Deamon Tools/Power ISO etc.) de ceva timp. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |