![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am un pc cu urmatoarea configuratie: Case atx cu sursa Fortron 350W Pb Asrock K7VT4APRO (socket A) Procesor Athlon XP 2500+ Hdd WD2500JS Sata 250GB PV Geforce 6600TD 128 MB DDR DVDRW LG GSA 4167B Sistem de operare Windows XP pro SP3 Problema este urmatoarea: Am avut instalat Yahoo messenger 8.1 iar cand a aparut versiunea 9 am facut si eu upgrade la aceasta ca tot omul. Dupa ce am reinstalat messengerul cand intram in el mergea bine 5-10 secunde dupa care se bloca (numai messengerul) si intra in starea de "not responding", daca il lasam asa inca vreo 10 secunde isi revenea pentru inca 10 secunde dupa care pica din nou. Singura modalitate de a il incide era prin "end task". Din motivele mai sus mentionate am revenit la versiunea 8.1 sa vad daca se mai manifesta acelasi comportament, cu versiunea 8.1 totul merge perfect, nu am nici un fel de probleme. Daca revin la versiunea 9, problemele reincep (exact aceleasi). Astazi am reinstalat Windowsul (cu alt kit de sp3 si formatand pe "normal" tot hddul) dupa care am instalat ultimele drivere aparute la toate componentele, nu am instalat nici un alt soft in afara de Yahoo messenger 9 pentru a vedea daca problema se repeta si nu e cauzata de vreun conflict. Surpriza problema a ramas neschimbata. Se manifesta exact ca inainte. Pur si simplu nu inteleg de la ce poate fi, nu am nici cea mai vaga idee, mentionez ca nu am nici un fel de alte probleme cu compul. As fi recunoscator daca v-ati da si voi cu parerea.Multumesc!
__________________ CPU:Core 2 Duo E6550 2.33, Cooler:Intel stock cooler, Mainboard: Gigabyte P35-DS3, Memory: 4 GB DDR2 1066 Kingmax, Storage: WD5000AAKS 500GB SATAII, DVD: RW Samsung Writemaster SH-S223F SATA, Graphics Card: XFX GEforce 9600GT 512 512 DDR3, Sound Card: SB Audigy SE, Display: 21' Sun microsystems CRT monitor, Keyboard: A4Tech KB-28G keyboard, Mouse: Pleomax spm-9000 laser mouse, Case: Chieftec Gigacase GX01SL, PSU: Fortron Fsp 400pnf, OS: Windows 7 Ultimate RTM. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Mai bine il intrebai ce mouse are, ca tot aia era
__________________ [Asus P5K SE][Pentium Dual Core E2180@3.33Ghz][Cooler Master Hyper TX2] [Asus nVIDIA 9600GT 750/1750/2100 512ddr3 1.0ns][2*2GB Kingmax DDR2 800MHz] [Samsung HD642JJ 640GB + WDC WD2500AAJS 250GB][Samsung SH-S223F/BEBE] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Logitech X-530][Samsung 2032BW 20"] | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Renunta la YM!, e singura solutie !!1
__________________ The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Recomand Digsby sau Trilian Astra daca nu reusesti sa faci messu sa mearga.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |