![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 Location: Arad | Motivari,adeverinte medicale si scutiri
De unde pot sa downloadez un programel care sa faca scutiri pt scoala sau un "template" ( in word sau in alt editor txt ) ( ceva de genu asta ).Sau daca sti un site cu motivari,adeverinte,scutiri,formulare medicale etc. cu stampile cu tot pot sa fie si separat adica motivarea si stampila separat.Daca ai avea pentru fiecare oras in parte stampila ca motivarea este la fel pentru orice oras in parte.Stampile imi trebuie neaparat pentru Arad,iar daca ai si pentru alte orase numai bine.Ca am multi prieteni din multe orase care au nevoie de motivari si nu am cum sa le fac rost,dar majoritatea prietenilor sun din Zona de Vest.
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 Location: Arad |
Stiu ca ati mai vorbit mai demult despre acest subiect pe acest forum,dar cei care si-au lasat id-urile acelea nu mai sunt bune si asi vrea sa vorbesc cu ei.Daca mi-ati putea da id-urile de la ei sau cum pot sa vorbesc cu ei aici pe forum.Motivarea nu este pentru mine si pentru un prieten.Eu sunt la facultate anul 2.
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Nu ştiu dacă tu conştientizezi că scutirile şi ce mai vrei tu sunt acte.În cazul în care un inspector sau chiar şi un prof se prinde că sunt false te paşte puşcăria.Cel mai bine îl asculţi pe Pig şi vă duceţi la şcoală. LE:Lord_YU a fost mai rapid.Până am facut eu compunerea ....
__________________ Ofer invitaţii pe Lockerz. PM cu e-mailul vostru şi în secunda următoare pleacă invitaţia .
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |