![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu ai dat nici 10% din datele necesare rezolvarii acestei probleme asa ca o sa incerc sa ma joc de-a mama omida. ![]() Deci, conectezi monitorul pe DVI sau schimbi cablul cu unul ecranat mai bine. Asta presupunand ca deja il tii in rezolutia nativa, ca ai dat auto-adjust pe un fond alb cu text si ca placa video nu-i defecta...
__________________ Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded. God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| http://img7.imageshack.us/img7/3937/96496345.jpg vreau sa scap de culoarea aia rosie din spatele scrisului! sper ca m-ati inteles am dat si restart dupa ce am bifat si debifat casuta aia din setings | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| am ce face?
Am si eu o problema asemanatoare cu shadow-o-death. ![]() Inceram sa salvez un emf pe desktop cand m-a intrebat ceva de Active Desktop. In graba si fara sa fiu atent, am dat un Enter. Mi-am dat seama in urmatoarea fractiune de secunda ca de fapt imi adaugase fisierul respectiv ca element in Active Desktop pentru ca sub icoanele de pe desktop mi-a aparut umbra aia nasoala ca in atasament. Acum problema e ca nu stiu daca am ce sa-i fac, din moment ce e vorba de calculatorul de la munca unde n-am drepturi de administrator. N-am tab-ul "Web" in Customize Desktop. Acolo trebuie sa debifez probabil fisierul pe care mi l-a bagat. Celelalte setari la Visual Effects nu rezolva nimic. Stie cineva cum sterg un element din Active Desktop daca nu am tab-ul Web disponibil in Customize Desktop si (evident) nici posibilitatea sa accesez registrii? Merci.
__________________ ANPC - f r a u d a ! Sa le aratam ce inseamna "Clientul nostru, stapanul nostru"! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |