![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Salut, De ~ 2 saptamani, indiferent de echipamentul la care ma conectez, dupa ~ 1 minut de idle, mi se blocheaza sesiunea de SSH; initial am zis ca e de la echipament, apoi am banuit conexiunea la Internet (era wireless), dar am trecut pe cablu; Dupa care am inceput sa ma mut cand aveam de facut SSH pe server. Deci: - conexiunea la internet e de 10; nu am pierderi deloc. Dupa 8 de ping in google.ro am pierdut 2 pachete. - dupa server, IP din aceeasi clasa, merge perfect. - am zis ca de la putty, si am dezinstalat tot (inclusiv din registri) si am reinstalat - am inceput sa folosesc alt client de SSH: Bitvise Tunnellier Simptome: - putty ramane blocat, si apoi Network error: Software cause connection abort. - Tunnelier se reconecteaza automat, dat fiind fapt ca retine userul si parola. Multumesc anticipat. L.E. am atasat si o poza cu logul de la Tunnelier
__________________ Cea mai scumpa si rara resursa pentru om este timpul, paradoxal acesta este infinit! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ce server de ssh este pe remote? Ai acces pe root? Uite o problema asemanatoare si rezolvarea ei. LE: acu vazui ca-i openssh. Daca ai root, incearca cu directivele alea 2.
__________________ I was God once. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
KeepAlive activat ?
__________________ 1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux 2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Am inteles. Pai si tipul ala din link spune ca problema este de fapt de la firewall-ul prin care iese conexiunea lui: Quote:
|
| | #6 (permalink) | ||
| Pai nu cred ca de la keepalive, care btw unde l pot configura? Cat despre FW, nici aici nu vad nimic, intrucat alti colegi nu au probleme de acest gen; solutia finala ar fi un XP reinstall, dar nu mi doresc acest lucru... Alte idei?
__________________ Cea mai scumpa si rara resursa pentru om este timpul, paradoxal acesta este infinit! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| in Putty are mai multe metode
__________________ 1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux 2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
In putty incarci sesiunea respectiva (daca o ai salvata) si la Connection ai optiunile pe care le vrei. Seteaza un 30 sec acolo, e posibil sa-ti rezolve problema. Sa nu uiti sa salvezi sesiunea dupa modificari, altfel nu se vor pastra.
|
| | #11 (permalink) | ||
| Ok, deci la Seconds between keepalives pun 30 si totodata bifez si Enable TCP Keepalives ?
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |