![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| o/c cu mofturi
am facut si eu un mic o/c de la 1 ghz la 1.1 ghz, fsb de la 100 la 110 si a mers PERFECT in win 98, la cateva se simtzeau diferentzele, la altele nu. oricum nu conteaza. acum 1 h am pus winxp, care dupa un timp `aleator` de functionare bsod. nu stiu ce sa-i fac ca eram chiar multzumit de performantele procului la 1.1 (fac un pachet seti in 5.5 h in loc de 7 )nu-mi spunetzi sa pun 98 ca nu-l mai pun nici de nebun. ash vrea niste explicatii ceva despre diferentele dintre so-uri, de ce pe unu e stabil si pe altul nu.
__________________ Neca eos omnes. Deus suos agnoscet. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pune win2k.
__________________ a.k.a. windmaster... Antec SX 1040BII system enclosure; Intel Pentium III 550E @ 645MHz; MSI 6163 BXMaster; 1.0GB SDRAM PC133; Quantum Fireball CX13.0A+Western Digital Caviar WD800JB+Western Digital Caviar WD400JB; Plextor PX-W4824A+Plextor PX-716A+Toshiba DVD-Rom SD-M1612; Genius SP-G16+Tesla Sound System on Sound Blaster Live! Player 1024; Philips Brilliance 107P20 on Gigabyte Ati Radeon 7000E 32MB DDR; Microsoft Wireless Laser Desktop 6000. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Incearca sa dai un benchmark "agresiv", de genul celui din Sandra de cateva ori, ca sa-ti foloseasca cat mai putin celelalte componente (CPU, memorie) si cat mai mult hdd-ul. Daca crapa inseamna ca 37-le ala e prea mult
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |