![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
mai, cum va merge IE6? mie mi se blocheaza in draci. deschid 4-5 ferestre si gata, asta i-a fost. imi da mesajul cu eroarea care a aparut, ca ii pare rau si n-o sa se mai intample si am optiunile de a trimite report log sau nu. da' eu imi bag picioarele in log-ul lor ca mie imi trebuie sa mearga nenorocirea nu sa pice din 2 in 2 minute. asta il am instalat pe win 98 se. voua cum va merge ie6?
__________________ " It's Better To Burn Out Than To Fade Away" | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Java stuff
Mie imi place IE 6... nu prea am cu el prea mari batai de cap... numai ca nu prea vrea JAVA... imi zice ca JAVA Virtual Machine nu e instalat. Si nu prea vreau sa dld 5 MB de pomana... Am uitat sa bifez ceva...?
__________________ I am a soldier, I fight where I am told, and I win where I fight. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Nu meshtere dar s-au suparat aia de la Microsoft pe "Soare" si au zis ca nu mai fac releasuri decit de noapte. JVM nu mai este in pachetul initial de instalare. Poti sa-l tragi separat tot de la M$ sau daca te duci la www.sun.com ai sa vezi un "banner" ochios cu "Get the Java(TM) Plug-in for WIndows XP". Adicatelea, "clic hir tu anrlis pr0n" ![]() Greauceanu | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Pe WIN 98 simplu, merge absolut senzational pe 2 configuratii diferite. Imi pare tare rau pentru cei care va necajiti cu el, pentru ca e Browserul cu B mare. Am fost un fan Opera 5.12, dar IE6 depaseste orice asteptari. Eu ma chinui, pe al 3-lea calculator, cu IE 5.5 si Outlook Expres 5. Nu reusesc cu nici un chip sa-mi stabilesc contul la ISP, care in IE 6 a mers in cateva secunde. Asta ce-o mai fi? Stie cineva? Multumesc in avans.
| ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
pai sa va zic ca am facut niste teste, chipurile. am instalt ie 5.5 si a mers perfect. am facut up-grade la 6.0 care dupa ce deschideam vreo 6 ferestre crapa. am dezinstalat 6.0 cu restore la vechea config. iar a mers perfect. din nou l-am instalat, ca doar doar nu o mai crapa atat... draci. tot asha. acum sunt la 5.5. imi place totusi la 6.0 ca face download mai rapid ca celelalte. da' daca tot crapa, eu nu am ce-i face.
__________________ " It's Better To Burn Out Than To Fade Away" | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |