![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Conflict TCP/IP dial_up networking
De curand mi-am facut si io o mica retea acasa... -2 compuri. Problema consta intre alege Internet+IPX/SX sau no net si TCP/IP+IPX/SX. (Win98 SE) Network Config: Comp1 IP:192.168.0.1 Client for Microsoft Networks Dial-Up Adapter Realtek PCI Ethernet NIC IPx/SPX -Realtek PCI Ethernet NIC TCP/IP Dial-Up Adapter TCP/IP -Realtek PCI Ethernet NIC File and printer sharing for MN Comp2 IP:192.168.0.2 Client for Microsoft Networks Realtek PCI Ethernet NIC IPx/SPX TCP/IP File and printer sharing for MN Daca imi configurez reteaua in felul de mai sus imi merge perfect dar cand incerc sa ma conectez la Xnet imi zice: "Dial-Up Networking could not negotiate a compatible set of network protocols." Daca imi dezinstalez tot si bag numai Client for Microsoft Networks Dial-Up Adapter Realtek PCI Ethernet NIC IPx/SPX -Realtek PCI Ethernet NIC TCP/IP Dial-Up Adapter File and printer sharing for MN imi mere netul dar numai pot sa joc jocurile care imi necesita TCP/IP. Am incercat toate posibilitatile de la Win98 TrobleShooter (acolo zice ca e posibil sa am un conflict intre setarile Globale TCP/IP si cu cele TCP/IP de la DialUp) si degeaba... any help pls?
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz! Kill them all and let God sort 'em ou ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2400 skt 939, 4x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, XFI Music + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech G5 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucuresti, Baneasa |
bai frate, dar tu unde ai setat adresele alea? la tcp/ip properties la ce? la dial=up adapter sau la realtek pci adapter? ca trebuie facute la realtek. Si subnet mask ce ai pus? tre 255.255.255.0 si default gateway bagi 192.168.0.1 respectiv 2 la calc 1 resp 2. La tcp/ip properties de la dial-up adapter nu bagi nimic, totul tre sa fie luat automat! Ia vezi daca e asa la tine si daca un e fa sa fie. Sa auzim numai de bine si zi daca mere!
__________________ Ariciu' | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
la dialup totul e automat... la placa de retea am IP: 192.168.0.1 SubnetMask: 255.255.255.0 si gateway-urile erau puse cum ai zis tu si nu mere... ![]() ![]() ![]() am rezolvat problema bagand si XP-ul.. acuma mere si retea si netul
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz! Kill them all and let God sort 'em ou ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2400 skt 939, 4x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, XFI Music + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech G5 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 Location: Bucharest | pacat
ca sa iti mearga in continuare reteaua in parametrii constanti iti recomand sa instalezi mereu ultima versiune de Windows. )Apropo cica XP ar fi cea mai stabila, mai buna si mai sexy versiunde Windows de pana acum. ))
__________________ signature NA | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |