![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cum tai DivX-uri?
Am un DivX de 707 mega si daca ii tai distributia ar incapea exact pe un cd de 700. Stie cineva cum il tai? VCD Cutter nu stie. Ar mai fi Windows MovieMaker din XP da' e cam varza si in plus cred ca sta un milion de ani.
__________________ Avatar by veedee | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
virtual dub http://www.digital-digest.com/nickyg...-split-avi.htm
__________________ some people deserve to die... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Pt. Peter: il poti taia cu Virtual Dub care e cel mai tare in domeniu. Si ar mai fi o varianta: sa-l faci Video CD si o sa vezi ca o sa-ti incapa chiar pe un CD de 650MB. Dar mai intai trebuie sa-l faci mpeg. Pt. Occulus: tot cu Virtual Dub E uimitor cat de puternic si de bun poate fi un program (ajuns acum la versiunea 1.4.7) care incape pe o discheta si mai e si freeware pe deasupra. ![]() Puteti incerca urmatoarele 2 link-uri (la care se mai pot gasi multe alte progarame pt. domeniul asta): dvd.box.sk www.vcdhelper.com | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Ba ia ca tot ridicati pe VirtualDub la rang de zeu. Am o problema: i-am dat sa salveze cu direct stream copy si la video si la audio si de pe la o treime din film incolo nu mai am sunet. Am mai incercat sa ii dau si altfel de sunet da' mi-l scoate cu vreo 90% din viteza.
__________________ Avatar by veedee | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 | Quote:
![]() intr-adevar nu strica calitatea, dar face o redispunere de cadre si o repozitionare de keyframeuri, sau ceva de genu asta, am filme stricate (cu freeze sau puncte de coruptie video) care trecute prin virtual dub pe direct stream copy se rezolva unele probleme. Daca tot e asa laudat sa stiti ca are si un bug cam enervant pe care probabil nu-l raporteaza nimeni . La un divx cu keyframe-uri la 10 sec daca ii spui sa taie la secunda "t", iti va taia la keyframe-ul cel mai apropiat sau trecut de "t" (poate fi vorba de o aplicare gresita a taierii de 9 secunde cateodata) si nu stie sa puna si el un keyframe in fiecare pare recodand acele maxim 10 secunde.... | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Ca tot suntem oarecum prin zona, am si eu o intrebare: Care ar fi cel mai bun program de facut captura de pe DVD-uri? Daca ar face captura direct Div-X ar fi superb. Si sa o imparta si in CD-uri, astfel incat dupa aia tu sa nu mai trebuiasca decat sa o arzi pe disc. Dati si voi un link, o denumire, ceva... Si o alta intrebare: se poate face captura de pe DVD-urile astea care se inchiriaza de pe la Hollywood Music&Film sau alte magazine asemanatoare? Adica, sunt protejate in vreun fel? Va multumesc anticipat!
__________________ Daca gasiti omul care zice ca viata e usoara, sa mi-l aratati si mie. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
De pe dvd-uri nu faci captura (desi ar fi posibil), pur si simplu rip-uiesti exact vob-ul, il decriptezi, codezi divx. Amanunte la cerere! Exista un program de genul asta - one button-, se numeste Fair Use.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Hit ANY key... Join Date: Feb 2001 Location: Undeva, in afara bucurestiului... | Quote:
__________________ Dupa mine potopul... | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Ti-am raspuns la undeva pe hardware, iti dau linkul exact diseara. Daca nu ai aceeasi calitate, atunci nu salvezi "Direct Stream Copy", care asa cum ii zice numele, este o simpla copiere bit cu bit, nu are ce sa se piarda. [later edit] http://www.computergames.ro/forum/sh...threadid=46042
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. Last edited by mike; 11-12-2001 at 00:41.. | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Hit ANY key... Join Date: Feb 2001 Location: Undeva, in afara bucurestiului... | Mike,
Ai dreptate, dar nu am citit raspunsul tau de la hard. Din pacate sunetul e codat cu Fraunhoffer. Cum pot face ce mi-ai zis? Sint complet afon la capitolul prelucrari video. Daca poti, scrie pe pasi te rog. Iar daca crezi ca nu e cazul aici, poti sa imi scrii pe pm. Multumesc. PS. Am incercat si codarea cu VirtualDub si am exact aceeasi defazare ca si la copierea direct stream copy.
__________________ Dupa mine potopul... | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |