Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Software

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-12-2001, 00:24   #1 (permalink)
Registered User

Raptor's Avatar

GF2 driver/what problem ?

Cand mi-am luat sistemul nou mi-am bagat windowsu curat, driveer chestii, si quake . Am incercat pe atunci q3 si pe orice harta framerate-u nu scadea sub 90 cu toate detaliile max in 1024x768. acum la ceva vreme dupa ce am luat sistemu, tot in q3 pe tourney4, in camera pt cine stie, scade framerate-u pe la 40 cu aceleasi setari. driverii cred ca sunt aceeasi si daca totusi nu sunt, cei actuali sunt mai noi. nu-mi explic cum a scazut framerate-u asa drastic. un prieten are configuratie absolut identica si la el merge perfect q3 pe harta aia. deocamdata numai in q3 am observat "oboseala" placii. de la ce sa fie?
Ps: intre timp am dat cu update-u in bios-u placii de baza si am pus apoi aceleasi setari. configuratie k7 1.4 256 mb ddr gf 2 ti de la leadtek cu 64mb ddr pe ga-7vtxe

Raptor is offline    Reply With Quote
Old 06-12-2001, 07:59   #2 (permalink)
Registered User

stelistu's Avatar

Cum iti merge placa video.Am inteles ca daca o overclockezi o transformi in Geforce 2 Ultra(ca performanta bineinteles).
Te intreb ca duminica trebuie sa-mi vina si mie una.

stelistu is offline    Reply With Quote
Old 06-12-2001, 18:26   #3 (permalink)
Registered User

Raptor's Avatar

Mere absolut perfect in orice joc cu detalii la maxim. Inafara de faza aia in Q3 e perfecta. Si nu ma risc sa o overclockez ca si asa am probleme cu temperatura la calculatoru asta, iarna asta n-am nevoie de calorifer.

Old 06-12-2001, 20:51   #4 (permalink)
Registered User

Raptor, tocmai mi-am luat si eu un GF2 Ti de la MSI pe un Duron 900@1036 / MSI K7T Turbo / 256Mb SDRAM / 20Gb. Quantum AS/ SB Live! Value. Da si tu te rog un scor de 3DMark2001 default settings si un Q3 1024x768x32biti in HQuality pe demo001 ca sa stiu si eu daca merita cu adevarat sa fac upgrade de proc. Ar fi mai bine daca ai avea WinXP si ai folosi driverele 23.11 (ultimele oficiale) ca sa nu apara discordante in comparatie.
As mai fi interesat sa stiu cati pot overclocka memoria fara sa apara artefacte - mai ales ca la Leadtek din cate stiu memoria e de 4ns.

Multumesc!

Gosu is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2001, 16:48   #5 (permalink)
Registered User

Raptor's Avatar

Ultima oara cand am testat pe w98 3dmark mi-a dat in jur de 4600 spre 4700. pe xp mi-a dat ceva de genu 4200-4300
Nu am testat cu driverii noi.
Dar totusi cum solutionez problema ?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Software

Thread Tools

Posting Rules